Én ezúton is köszönöm a figyelmeztetést! Tökéletes kontra indikátor vagy! Pont ellentétesen kereskedem veled és így nekem eddig nagyon bejött az ÉVTIZED SVINDLIJE :) Továbbra is figyelmesen olvasom Atlas és a Te hozzászólásaidat! Köszönöm még egyszer!
Szerintem dorellik eladta 275-ön visszavette 278-on aztán megint eladta 276-on vagy valami ilyesmi. Mondjuk ez engem is frusztrálna, mert elfogyott az ami ide kell.
fel szeretném hívni a megtévesztett emberek figyelmét az ÉVTÍZED SVINDLIJÉRE ,hogy több embert ne tudjanak becsapni azzal az igérettel ,hogy ez egy szabályozott piac,ez csak egy EGYSZEREPLŐS PILOTAJÁTÉK
Kiállt az eladó, mert neki sem érdeke ATL-n kiszórni, ennyi történt. De el fog adni még ma s utána jöhet akár a fordulat is, mert valaki meg is veszi ezt, gondolom nem csak kiszórja a pénzt a kukába.
én is ráültem a kezemre, nehogy belevegyek idejekorán. Ezért még reált is kikapcsoltam és a pénzemet is olyan helyen tartom, ahonnan csak másnapra ér ide :) Én 260-nál, vagy alatta vettem volna csak bele. Illetve akkor, ha megjött végre a trendforduló. Ha megjön és a pf elkezdi gyártani a jó híreket, akkor viszont még venni fogok és teljesen mindegy ha addig 300 felett lesz.
Most az a baj, hogy emelkedik a telkó, vagy csak megint bal lábbal történt az ébredés, mint úgy az utóbbi időben általában? :)
A frusztráltságodra meg itt sztem senki sem vevő, úgyhogy nagyobb önuralmat gyakorolj, mert annak gyakorlása a tőzsdei ügyleteidre is hasznosak lehetnek.
Amúgy árud már el a frusztráltságod okát is ne csak a következményeit villogtasd. Short pozicióban vagy , netán lejjebbről szeretnél long poziba lépni. Ugyanis beírásaid erre következtetnek. Holott előtte a beírásaid szerint nagy pakkos longban csücsülsz, de azt eladtad, visszavetted, vagy mégsem, vagy mégis.
Valójában mi a célod, mit szeretnél a beírásaiddal közölni?:)
Nem rakok semmit a you toubra. Nem vagyok én olyan izgi. A Himalája expediciókat is azért rühellem. Aki mászni akar, másszon. De ma már kamera, hogy lássanak, oxigén, hogy kibirjam, sherpa, hogy ne legyen nehéz stb. Mi a f@sznak megy akkor oda? Nem Hoolyvood az.
Mtelekom