Bűnüldözőkkel szövetkezik az MNB
2013. november 22. 11:27
A Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Belügyminisztérium, a Legfőbb Ügyészség, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közös munkacsoportot kíván létrehozni a pénz- és tőkepiacokon tapasztalható visszaélések elleni hatékony és egységes fellépés érdekében - közölte a jegybank.
valóban fjordulat előtt állunk.
1. lehetőség még egy szinttel lejjebb rakják: 260-270
2. estleg 300 ig csinálnak egy szokásos felfelé utat,azért ,hogy később tovább ránthassák a "rossz" hírekre.
érdekes pénzszivattyúként müködik.
Ha külsős befektetők vesznek akkor rövíd időn belül csökken az árf.
Minél többen vesznek annál mélyebbre rántják az árfolyamot.
Fordítva mükődik mint bki gondolná.
külső vételi erő pedig nincs mivel olyan részvényt nem vesznek még alacsony áron sem aminek nincs alja,bármeddig lemehet mivel tolják le.
Itt külsősöknek kifizetett osztalék már teljesen lecsökkent,csak az érdekkörhöz tartozók veszik fel az osztalék javát,mivel Ők birtokolják a rv.ek 90%-át,akár strómanokon át.
Igen, így van. Az utolsó 3 évben lehet kiegyenlíteni.
Ott van a félreértés hogy a jövő évi adóbevallást 2015-ben fogod beadni.
Szerintem az idei, de jövő évben beadandóra gondolsz, abban lehet a 2011-2012-2013-at beadni.
szerintem az az érdekcsoport akik eddig levitték már birtokolják a részvények meghatározó hányadát akár strómanjaikon keresztül ,hogy a maradék már a régi matávos szakik kezében van akik nem nagyon adnak el pláne itt,egy pár aljvadász és magányos farkas van még akik még próbálkoznak,de ezek kicsik.
Gyakorlatilag a valós piaci forgalom megszűnt.
Már csak az érdekcsoport pakolgat ide oda és az árf.-ot oda teszi ahová akarja,persze a valós tőzsde látszatát fenntartva.
Törölt felhasználó2013. 11. 22. 15:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Még mindig látszik,h a gecmarek folyamatosan ráöntöget és szorítja lefele.
Hogy rohadna le az újja.
Törölt felhasználó2013. 11. 22. 15:21
Ha lesz osztalék 10-20-30 vagy több akkor további árf.csökkentésben érdekelt az érdekcsoport aki eddig levitte az árfolyamot.
Ha viszont nem lesz akkor emelkedhet az árfolyam.
Ez érdekes, mert én úgy tudom, hogy a jövő évi adóbevallásodban még a 2011-es veszteségedből is írhatsz le, ha az több volt, mint az azt követő két év nyereséged...
Mtelekom