A végén még ma fordul a TKom? :) Mondjuk holnapra még sok eladandó cuccot vár a pf, lehet csak paráztatás, s ők már longban ülnek. Eddig volt nekik a short, s vele együtt az összes hír.
Nem tudom, a MOL szerintem nagyon trutyis, nem foglalkozom vele. Persze jó nagy hiszti esetén utánaolvasnék annak is, de beleülős nagy lehetőséget nem látok benne. Sőt, ha letörne most a támasz, amerre jár, akkor aztán... De ha meg visszapattan, akkor mi lenne? 18 ezer? Ráadásul most úgy érzem, hogy a telekomnál minden lehetséges rossz hír megvolt, a molnál meg fogalma sincs senkinek.
Rám ne hallgass, nem vagyok profi, talán az erős alulértékeltségre tudok ráérezni. Nem tőzsdézek egyáltalán, csak ha látok ilyen lehetőséget. A 2009-es OTP után a májusi Richterhez nyúltam először, ez a harmadik belépésem. Szóval így mondom, hogy 400-ra várom, de 360-nál majd újra elgondolkodom.
Egyébként még nem lepne meg a 250-260 sem, de annál lejjebb már nem tudom elképzelni. Szerintem ott kilóra visszaállamosítaná a magyar állam. Még így is lehet hogy lesz valami ilyesmi, köhömm...
3400(0) körül vettem májusban Richtert, de nem bírtam ülni a kezemen, így abból csak 300-at fogtam meg, pedig +1000-ből kellett volna most telekomba ülni. :)
Na mindegy, most ez lesz a nagy sztori, és tanultam az előzőből.
Mtelekom