mondtam, hogy nem fog válaszolni, mindig terelni szeretne, kikeresheti ezt is.
A "másik", akivel köszöntik egymást reggel, ha nem keverik össze egymást.
a "bennfentes infójával" két hete közölték azokkal akiket kirúgnak.
Törölt felhasználó2013. 11. 12. 20:57
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 11. 12. 20:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Olvasom, hogy kurvára rámentél már az agyára pár fórumtársnak, de ezen válaszoddal egyet kell, hogy értsek... pár napja - leginkább délutántól zárásig - komolyan figyelem a ker. könyvet és egyértelműen kivehető ez a leszorítósdi és valóban történelmi mélységekben jár az árfolyam... még egy szusszanásnyi tér sincs felfelé (15-20 pontnyi), hogy azt mondhassam a mini longot realizálják... nem, itt tök másról szól a sztori minden bizonnyal
az import cég, meg shortba lép a telóval (vagy bármivel is) ez újdonság tőle, de ott van az általa nem véletlenül gugiban rákeresett szövegben "tényeket változtatja meg, ferdíti el".
Válaszolni nem fog, hogy miért van itt a topikban, akárhány tucatszor tiltják ki, de az írásaiban pontosan nyomon követhető az ok.
Én is így látom technikailag ezt a folyamatos leszorítósdit, viszont, van itt azért még pár alap amely telkótulaj... elgondolkodtat, hogy ilyen könnyen hagyják(?) ezt a játékot csinálni. Esetleg többen kartelben üznék az ipart ?
Már egy csomószor. Ma pl 277-en HIFO-t használtam 10K elment. Láttam záróban az indikatív ár 275, beálltam 76-ra és így kaptam 7K-t 275-ért. A nagy pakkom már bővem 300 alatti, de egyáltalán nem idegesít. Évek óta csak Telózom.
amúgy p_b válasza szerintem a legvalószínűbb, azaz nem kerültél sorra, ez pedig azért van, mert ugyan te már szombaton beadtad a megbízást, de valójában a feltételezett 275-ös aktiválási árad élesedett (kommented alapján feltételezem hogy ekkor a vételi árat is pontra ide raktad) és ez ugye a 275-nél történt, amikor már többszázas K pakkok álltak vételen ...
már sbob is leírta ma, nagybüfi soknevűnek egy trendje van kitiltás-visszajön-kevés beírás- egyre több beírás-heccelés-"nagybüfiskedés"-újra kitiltás.
Most lépett az utolsó fázisba, mikor már "pszichózik" (régen még elszórakoztam vele pont a pszichójával, de meguntam).
Szval a héten búcsú következik atlas trendjében.
Mtelekom