Egyetlen fő ok van,ez a váltságadónak nevezett kiugróan magas sarc.
Természetesen ez kiszivárgott,és aki tudta megjátszotta,lásd raifaisen certik,és a mögöttes opciók.
Én is lehetségesnek tartom hogy továbbra is futnak ilyen konsrukciók,de a nagyja már kifutott.
Okafogyottá váltak,miután ismerté vált az elvonás mértéke.
Sziasztok!Most jöttem haza.Micsoda dolgok történtek itt ma.Forgalom nagyon vészes.Mivel,hogy nem fogta meg az 549-es cél áram,így meg kóstolja szerintem az 542-es szintet ma.
Részvétem annak, aki az elmúlt napokban ezzel a papírral próbált daytradelni. Biztos nem kereste halálra magát.
Azért volt egy kis pozitívuma is, hogy nem lehetett vele nagyot bukni:)
Igen, láttam :-) Kezdődik a fűrészfog alakzat építése...
Tovább filózom az okokon. Mi van, ha valaki egy hatalmas short pozit nyitott magasan, ahonnan aztán tolta le az árfolyamot, és most elindult a pozi zárása, de mivel nagyon nagy pakkról van szó, azért napok kellenek a záráshoz. Lehet, hogy nagy baromság :-) Elméleteket gyártok...
Hát én azt hiszem,hogy a mai időm nem fogom erre használni,mert teljesen felesleges.Sok sikert,aki vár valamit a mai naptól.Majd este be nézek.Jók legyetek!
Igen, láttam a várakozásaid. Én tényleg azon kezdtem el gondolkozni, hogy mi lehet az igazi cél, és az időhorizont. Ha gyűjtögettek, akkor bullos napokon miért nem engedik emelkedni, így realizálnának egy kis profitot. Unalmasabb napokon aztán lehetne nyomni lefelé, így ismét indulhatna a porszívózás a mostani szinteken. Nem látom a NAGY célt, és engem az ilyen szokott zavarni :-) Hogy tanuljak így én ebből????
Mik a mai várakozásaitok? Megy ma tovább a játék? De meddig? Mia a cél vele? Ha gyűjtögetés folyik, mennyi papírt akarnak még összeszedni? Sokáig ennek a toporgásnak nincs értelme, ezen így nem keres, aki manipulál. Lefelé nem nyomja, tehát shortos profit sincs. Egy nagyobb pakettet épít valaki? Vagy csak hobbiból szórakozik valaki, hogy elüsse az időt?
Mtelekom