Sziasztok.Szerintem ha az 553-at el hagyja,akkor mehet akár 578 környékére is ma,de ha onnan le fordul és nem bír vele,akkor vissza felé is elsülhet.538-539 lenne,ha lefelé menne majd.
..az én számításaim szerint a cég pontosan 501 Ft. ér most...vagy is a 3. negyedéves adatok alapján...ezért is nem igen lesz ez 500 alatt...már annak is örülnék ha 520-as támaszra visszaesne....
...600 körül is ez az oldalazás volt...aztután tudjuk mi történt....
...szóval most ugyanaz folyhat mint akkor....tömik a népet...építik a short bázist 550-nél...majd szépen leküldik...tartják lent ameddig lehet....és azután indulhat vissza...
....longra venni ezen a szinten rizikós..bár egy jó hangulatban 560-ig,max 70-ig elmehet,de ahoz nincs meg a kellő vételi erő....bedönteni meg addig nem fogják,amíg 550-nél veszik...
Jó reggelt mindenkinek! Remélem longos napra ébredtünk, 3 nap állóvíz után már itt lenne az ideje egy kis mozgolódásnak. Én kíváncsian (és érdekelten) várom a mai napot.
Egyetértek,de a jelen esetben eső után köpönyeg,és a cég fundamentális értéke~520,tehát nagyon az alja felé járunk.
Természetesen mehet még lejebb,és az országkockázattal nagy a baj,de ne feledjük a különadó ennél a cégnél EU-s törvénybe ütközik,valószinű visszavonják,és megpróbálkoznak más szektorral,pl:gyogyszer:)
Mtelekom