Én csak a telkoval játszom mostanában,de jó lehetőségek lesznek az otiba is,csak még várni kell.Oti shortba lesz szerintem jó gondolkodni,de még én várok vele.
Annyira nem ismerem Alekosz dumáját, 1-1 képsort láttam a VV-ből, de tény hogy nagyon okosan próbálja előadni a sok hülyeségét. :)
Megértem a DT- zésed okát, és hogy nem hagysz nyitva pozit, így legalább nyugodtan alszol. Én is inkább ennek a híve vagyok, már amikor van rá időm...
Miben látsz mostanában jó DT lehetőséget?
Semmim nincs,csak house úrnak írtam.Minden nap meg hagyom a lóvét más napra.Mindig,minden körülmények között el adom a napi pakkom,vagy ha shortrol van szó,akkor vissza veszem.Nem hagyok nyitva pozíciót.Van aki hosszabb távon szereti,de én nem.Mindig,ha hosszú távra vettem,akkor csak megszívtam.
Már az 550 feletti ár nekem el esett,amikor ki nyitott usa.Láttam,hogy elég jól be is van pakolva és így lehetetlennek láttam,hogy törje.Így marad az esés,vagyis remélem.:)
én is ebben bízom, viszont ha megindul, azt sem bánom, csak akkor meg se álljon 650-ig!:)
Viszont pillanatnyilag még úgy látom, hogy az 550 az nagy falat lenne mára.
Most, hogy 537-nél kiszálltál, milyen másként látod a dolgokat. Fals kitörés és egyebek ...
De megértelek. Ez a legőrjítőbb, amikor az emelkedésből kimaradsz.
Mtelekom