Meg nincsen pontosan kiszamitott beker ar ! Lusta vagyok szamolni, es szemelyi titkarom sincs! :-)
Törölt felhasználó2008. 01. 22. 21:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
értem azt a kifejezést, hogy valaki veszi az esést. de úgy, ahogy általában jasználják, nevezetesen "megvették az esést", az nem jelent msát mint emelkedést. ha megvették. ha nem, akkor esést. de ekkor ne beszéljünk "megvételről".
aztán az is lehet, hogy csak az igekötőket nem szeretem.
jelentkeznék kissherceg n-edik számú titkárának. ha megkapom az állást, akkor már kommentálnám is kisshercog mai matáv vételét:
Nem kell szegyelleni Kissherceg, ha nem (felejtjuk el azt a kest)! :-)
Vadasztortenetekbol tudok olyan esetet, amikor vegre sikerult a nagy vadkant (vaddisznoro leven szo) kiteriteni,es zsigereles utan vettek eszre, hogy a vadkan mar parszor ki lett love sorettel,de nem halt bele toluk. Tanulsagos eset, nem ? :-)
Kissherceg, maradt penz? Nahat, te nagyon ugyesen csinaltad akkor :-)
Törölt felhasználó2008. 01. 22. 20:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
Latod kissherceg, ilyen egy kezdo guru elete; bombazzak kerdesekkel.Az viszont mar nagyon profira vall, hogy mas , biztosan egy szemelyi titkar valaszol helyette :))))))
Ujunc, valahogy ugy ahogy Misi35 leirta: amig esik az arfolyam lefele, imitt-amott belevenni , es aprankent gyujtogetni...na kb ez az amikor vegig veszik az esest.Felteve, ha elfogyik a penz, es az arfolyam tovabb esik. Azt mar maskepp nevezik itt a tozsden. Valahogy ugy, hogy a hullo kes ala allt :-)
ez jó volt :)
amúgy ez a kisherceg fickó a mai napon csak vette a papirt, minél lentebb esett az árfolyam Ő annál inkább vette, egészen az esés aljáig. Úgyhogy mostmár van annyi papírja, hogyha vissza viszi a MÉH-be már akkor is gazdag csávó lesz belőle :))
Mtelekom