jahh, de korábban írtam is nem sokáig gondolom, hogy lehet 1400 alatt, és igazából a jövő héttől mozgolódhat intenzivebben a 25-ei q4 és oszti bejelentés felé közeledve. ( az appba írtam tegnap este, láttam besokaltál a sok baromarcutól)
Megint az emelkedő csati alsó szélén kúszik felfelé! Nagyon szereti ezt a technikát! :)) Bolli kezd szűkülni, hogy mi lesz, vagy hogyan heveri ki a divergenciát az még egy jó kérdés... hmm
Azért én is egyre kiváncsibb vagyok arra, hogy mennyi lesz az oszti :) Titkon azt remélem, hogy elengedik már az srv-t, oszt kifizetik a 120 ft-ot...:):)
Ja így van,én ennyire nem gondoltam bele-kamu eladó akar olcsón venni, 3-4-szer ha ránézek az árfolyamra egy kereskedési időben, nem állandóan figyelem.- -Nagyon szép nap volt a mai.
-Hát a egy részvényre idén 172 forint EPS a Concorde várakozás-ebből a 120 ft össz részvényesi juttatás reális szerintem a 2024-es eredmény után.- Az osztalék ettől függetlenül lehet 66 ft is. A többi pénzzel akviziciót kereshet akár vagy SRV-
Mtelekom