"Te tényleg mersz valamit is venni-adni a tőzsdén? (ennyi tőzsdei "ismerettel")"
.
Látod én spekulatív egyszerű kupec vagyok.
De hidd el ehhez óriási tapasztalat kell ám! Nekem gyorsan kell tudnom elemezni, dönteni.
.
Ja dobtam 25000 Certit és dobtam 20M részvényt.
Nem akartam megvárni az értéktelenedést mert tudtam mi jön a héten a világpiacokon.
.
Buktam kb 4M forintot a zárással. Ez nekem a stop volt.
Azóta még lejjebb ment az ár így ha most visszaveszem már nem is kell 1050 fölé menni
pluszban vagyok! (Paraszt short)
.
Sakk egy játék, néha be kell áldozni valamit a nyereségért!
.
Messze ne érts félre, én kereskedő vagyok pénzt akarok keresni. De van aki befektetői szemlélettel van itt.
Az sem rossz. Sőt! Csak ahhoz óriási vagyon kell. Én még nem értem el azt a vagyont aminek évi 4% kamata fedezi éves megélhetésem. Így csak egy egyszerű nepper vagyok.
.
Látod én spekulatív egyszerű kupec vagyok.
De hidd el ehhez óriási tapasztalat kell ám! Nekem gyorsan kell tudnom elemezni, dönteni.
.
Ja dobtam 25000 Certit és dobtam 20M részvényt.
Nem akartam megvárni az értéktelenedést mert tudtam mi jön a héten a világpiacokon.
.
Buktam kb 4M forintot a zárással. Ez nekem a stop volt.
Azóta még lejjebb ment az ár így ha most visszaveszem már nem is kell 1050 fölé menni
pluszban vagyok! (Paraszt short)
.
Sakk egy játék, néha be kell áldozni valamit a nyereségért!
.
Messze ne érts félre, én kereskedő vagyok pénzt akarok keresni. De van aki befektetői szemlélettel van itt.
Az sem rossz. Sőt! Csak ahhoz óriási vagyon kell. Én még nem értem el azt a vagyont aminek évi 4% kamata fedezi éves megélhetésem. Így csak egy egyszerű nepper vagyok.
Mtelekom