Úgy látom a Telekom nem megy tovább, nekem muszáj ebből kiszállni. Az én célom pénzt keresni. Így beadom eladásra a pozícióm! Sajnálom! 15000 rv és 25000tl 25 fog tőlem eladásra kerülni! . Részletekben öntöm a piacra. Tessék valamit mutatni ebből a cégből , hogy ne tegyem!
Szerintem ha nem látok növekedést napokon belül kicsapom a long certifikátokat! Sajnálom! Mint mondtam én pénzt keresni fektettem be ide. Nekem a short is pénz! Ha nincs remény az emelkedésre akkor keressünk a zuhanásban!
Óriási volt a mai zuhanás. Azon filóztam van 5000 részvényem , vagy több . Ha én ezt ma bedobom 800 Ft-os áron és indítok egy short certit nagyobb szorzóval akkor hazavágtam a Telekomot és nyertem? Kicsapja a TL23 (sold out) certit és a Telekom bemutatná a napon belüli legnagyobb esését a BÉT-en. Gonosz gondolat, de én pénzt akarok keresni!
-Erste:-Az MTEL mai mozgása egyszerre volt furcsa és tankönyvbe illő. Furcsa, mert hír nélkül mintegy 50 forintot esett az árfolyam, majd néhány perccel később vissza is pattant. Valószínűleg nem volt elég mély a könyv egy eladási megbízás „normális” teljesüléséhez. És tankönyvszerű, hiszen pontosan egy támaszszintig (994 forint) esett az árfolyam, ahonnan jött a felpattanás. A mai naptól elvonatkoztatva pedig azt látjuk, hogy a vége felé közelíthet a korrekció, így némi jóindulattal az oldalazásnak szavazunk bizalmat.Támasz és ellenállás szintek
azért az is kérdés, hogy 1000 alatt az a 1k rv, illetve 1020 alatt az a 10k, gyakorlatilag semmi mennyiségű adás-vétel, mennyire vehető szignifikáns kereskedésnek?
Én úgy látom, hogy ma beköszöntek a Telekomos bálnák! Én se ma kezdtem az ipart. Tudom volt amikor a Telekom Blue chipként egész nyáron meg se mozdult. Az Őrmester nagyobb likviditást és volatilitást mutatott, mint a Telekom. Telekom végzete a nyár. túl vagyunk rajta. (pont) Nézzük képes e közelíteni a már 1200 feletti célárhoz!
A kötéslistát nézve 1000 -ren vagy közvetlenül alatta nem volt stop-loss. Akkor jóval mélyebbre kellett volna mennie nagyobb forgalommal. Valószínűleg aki jelentősebb nyerőben van lejjebb tette, ha használ egyáltalán. Én már szintén nem használom jó ideje. Pont az ilyen leszúrások miatt. Ezekre inkább vadászni kell. :) Persze ebben is van kockázat pánik idején.
Mtelekom