kíváncsi leszek! :)
Látod így kell shortolni, először vagy ezerszer meg kell csinálni pénz nélkül fejben, többféle rv-vel és több tőzsdén egyszerre (ugye káosz-elmélet, fraktálok stb.). Ha 80% fölött van a nyerő eredményed, akkor óvatosan belevágni. ;)
Eszemben sincs shortolni, csak tanulás - jelen eseményekből levont következtetéseim ellenőrzésé végett - kérdeztem.
Véleményem (a tévedés jogát fenntartva és nem arcoskodva): ha ma 24.000-en vagy afölött zár, akkor megtartom, ha nem akkor eladom. Nagyon kell figyelni, mert lehet, hogy most épp egy újabb jump előtti pihi van (23.250) vagy itt valahol beragad és ámen.
tegnap sikeresen lebeszéltetek a tdt-ről... bizony nagy tudás és bátorság kell hozzá... :)
de ha így (minden felelősség nélkül :))) tippelhetek, azt mondom 23400-ról shortoltam volna 23000-23050-ig...
na ez a mai tipp... :))
igen, egyébként azért 23400-500 fölé nem hiszem hogy ma megyünk tartósan... na persze én tegnap 22600-on eladtam mindet, ugyhogy jobb ha nem is szólok... :)))
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 10:21
Azon fiolztam, hogy a tegnapi 80milliárdos forgalom már MOL %ban kifejezve se gyenge....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.