Szerintem ennyi volt a mai nap, nincs USA, ha nem balhéznak a görögök, vagy nem kezdenek durván lőni az ukránok, akkor holnapig már nem lesz lényeges változás...
(Ja, záróra azért remélem visszaszenvedi magát 900 környékére)
Szerintem se lesz semmi extra, csak itt sokan várnak ettől valamit. Inkább valami Mo számára hátrányos szar lesz megint aláírva, pl gázszerződés, amire megmondta mindenki hogy nem kell.
Anno volt egy cikk az indexen, kár hogy nem mentettem le a tartalmát. Abban arról volt szó, hogy a Paksra felvehető 10 milliárdos hitelt nem csak Paksra lehet költeni -> készülnek arra ha elapadna a nyugati pénz, akkor ebből megy tovább az államadósságbuli egy ideig, vagyis hátsó célja van inkább ennek. Furcsáltam hogy erre nem ugrott rá senki.
Sokan sokat várnak a holnapi találkozótól. Mondanátok példákat, hogy milyen megegyezés születhet holnap, ami annyira jó hír a Mol-nak, hogy emelkedjen az árfolyam? (Az, hogy holnap bejelentik, hogy Putyin megveszi az INA-t jó drágán, az nyilván esélytelen, szóval azon kívül)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.