Engem egy picit sem zavarna, ha a Mol egy forint osztalékot sem fizetne, hanem inkább akviziciókra, modernizációra fordítanák. De valószínű, hogy 4-500 Ft körüli összeget azért kisajtol a főtulaj, az állam belőlük.
Szerintem nem feltetlen negativ hir, ez nyilvan egy egyezseg resze, es nem arrol szol, hogy nem fizet osztit az INA, vagy a mol. A horvatoknak (allam) ugy kell az az oszti hogy csak na. Nem mas a helyzet itthon sem. Majd meglatjuk, es remeljuk, hogy mindez egy jo kompromisszum eleme
nem volt kicsi, de nagy se. 1 hónapon belül kétszer volt 1.5 felett, 3 hónapon belül meg volt majdnem 3 is, szóval azért az 1, az nekem még nem jelent semmit.
Sztem csak annyi, hogy kerestek egy gombot a kabáthoz:)
Látták, hogy semmi reakció a bedobott csontra, azaz osztalékkifizetési akcióra, s ezért kreáltak egy hírt annak a visszavonásra. Semleges hír, mert szerintem senki sem vette komolyan, csak egy blöff volt a MOL részéről, hogy ráugranak-e a horvátok...
Balu: szerintem ez a bloff feladasa, vagy egy hattermegallapodas.
HA a Mol komolyan gondolja az INA eladasat, kivonulast akkor pont leszarja hogy megy az INAnak es fuggetlenul a szamoktol kiveszi az osztalekot es kesz. Amennyiben vannak tovabbi tervek akkor meg nem teszi mert hulyeseg kivenni es leadozni azt a lovet amit egyebkent meg be kell majd tenni egy fejleszteshez vagy atalakitashoz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.