Megint jól beöntötték ezt a szart. Amíg nincs benne forgalom addig ez lesz. DAX -i meg száguld. Még jó, hogy érdekelt vagyok benne. Legalább ott hoz valamit az itteni bukóból. :)
Hát igen....azt mondják egy ember csak egyféle ügyletre képes vagy örök longos vagy csak shortban gondolkodik. Én az első vagyok és a telekomot tényleg bárhol shortoltad meg csak nyerni lehetett vele...
Ok, tudom sántít az összehasonlítás...csak azt akartam mondani nem biztos hogy a 350 sok érte, majd egy fél év múlva térjünk rá vissza, hogy h*lye volt-e aki ennyiért vette.
A két cég ilyesformán összehasonlíthatatlan....akkor már az egy részvényre jutó saját tőkéhez viszonyíts és így nézve a mol bizony alulárazottabb mint a telo ha nem is sokkal v kb egyforma
általában vagy 11-től v hattól csinálom a terápiákat...nem alkalmazom ezeket a teszteket soha...nem hiszek bennük...nem a teszt a lényeg hanem a valóság....
nem számítottam a mai le-re...gondoltam mindenki erre számít régen ilyenkor fel szokott lenni....emelkedésben elszakadunk nyugattól esésben nem ....hát milyen tőzsde ez...ja bóvli...hihetetlen....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.