az ina eladasa mondjuk egy amcsinak (=orosznak) az loose-loose lenne szerintem a horvatoknak es a molnak is. Az arfolyamban az ina eladasa - ha nem "cserekent" jelentik be valamilyen felvasarlassal - egy rovid tavu esest hozna, es vihetne a pomperj altal vizionalt alacsony szintekre. Onnan meg lehetne kiloves mondjuk az rwe-s felvasarlassal amit mar lebegtettek.
Hosszu tavon mindenkeppen jo befektetesnek tartom a molt (hacsak a forintunk kozben el nem megy teljesen a levesbe)
Törölt felhasználó2015. 01. 08. 08:54
A MOL 2015-ben 2,2 Mrd dollárért tervez befektetni, míg hosszútávon 80-110 dolláros olaj árfolyammal számol. Az INA-val kapcsolatosan elmondták, hogy nyitottak a kérdés megoldására, ami az eladást is magába foglalja. A horvátok egyelőre ezen az állásponton vannak: ha nem lehetünk stratégiai befektetők, akkor versenytársak leszünk az INA-n belül.
"Én ha buktam az életben továbbléptem. Lehet fájt, de azzal, hogy lezártam nem tetéztem. Te viszont saját magadat mérgezed. A gyűlölettel a szívedben nem haladsz előre."
nem nekem írtad, de hát ezt néha nekem is meg kéne fogadnom, és nem feltétlenül a tőzsdével kapcsolatban. majd igyekszem észben tartani.
+1
legyen 2015, le se kellett volna írnod, hogy az egis-ről van szó.
5ft-nál viszont jól ráhíbáztál: gondnok-karbantartó volt a telekomnál, de leépítették. (egy pillanatra végig futtattam a fejemben, mit árult el magáról (néha a sorok között, a ténylegest meg úgy is törölte a modi) az elmúlt két évben a sok nick nevén)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.