gyerekes, infantilis dolog ez a remény szöveg. Bármelyik rv fórumon (itt a molon is) ezerszámra íródnak az emelkedést váró sorok. 5ft évek óta képtelen még egy félmondatot is újítani, ennyire fussa neki:)
a c dupla:)
5 ft (most felminosito a 48. nick neve) csórikám érzékeny típus:)
és nagyon komoly emberke, ha egy záróárat írok be, arra is gyorsan mínuszt ad:)
vélhetően igazad van. Én mégis azt gondolom, hogy a 100 USD-s olajár már erősen eltúlzott volt egy korábban elég stabilan 20-30 USD -s árhoz képest. Ha valahol ez a korábbi ár megduplázódik, az lehet pillanatnyilag az egyensúlyi állapot egy időre. Persze jó kérdés, hogy ilyen áron kinek érdemes még folytatni a kitermelést. Szerintem a nagy riadalmat a palaolaj megjelenése is elősegítette. Csak ez a technológia viszonylag drága.
Jól olvastad valóban, csakhogy nem a 7 USD a lényeg, hanem, hogy milyen áron tervezték a költségvetést... nos sem 20, sem 40 USD-re nem fogják tudni levinni a költségvetést, az bizony a tartalékuk felélésével lenne csak tartható. Márpedig a "népük" csakis jóléttel tartható kordában, különben mehetnek Saddam és Kadhafi után ...
:)
Neked nem kell magyarázni.
Beírtam a keresőbe egy igen erősen magyar szót ( :) most inkább nem írom le, hogy melyik az, de Mórickának is mindig ez jut elsőre az eszébe)
Eredmény:
ebben én nem vagyok annyira biztos azért.
Úgy emlékszem, hogy 7 USD körüli áron termelnek ki a szaudiak egy hordó olajat ma.
"A Kőolajexportáló Országok Szervezete (OPEC) akkor sem mérsékelné olajtermelését, ha a nyersolaj hordónkénti ára 20 dollárra csökkenne - mondta Szaúd-Arábia olajipari minisztere." link
Nem is titkolt céljuk a piaci részesedés megőrzése. Ők kibírnak néhány évnyi nadrágszíj meghúzást (főként a király család :) ). A magas költséggel kitermelők nem.
És akkor még a politikai szálakról (Oroszország ellehetetlenítése ) még nem is beszéltünk.
egyetértek a sorokkal, az alábbi meg ma is aktuális volt:
" Az algoritmusok gyakran ugyanazokat a jeleket keresik és a másodperc töredéke alatt képesek a világ összes bevezetett papírját figyelni és értékelni."
ma (is) megfigyeltem Ricsiben:
"(#64416)
3456-on lévő pakkot szoftver generálja...... eladásra tettem egy pakkot majd pontonként vittem egyre lejjebb.. kapaszkodj ez a szar pontosan követett, majd amikor kiléptem, az a pakk ott maradt"
accept
a Pkno vélhetően éppen abból az okból ment ma közel 5%-ot, amilyen okból pl. az OTP volt ma a BÉT "nehezék"-e. Az OTP vonatkozásában sem olvashattunk semmilyen új hírről. A tőzsde már régen is szólt spekulációról. De amióta már valós pénz, vagy részvény nélkül, a világ minden részéből elektronikus úton lehet kereskedni. És nem utolsó sorban a forgalom nagyobb részét már nem is konkrét megbízások, hanem kereskedő programok adják, azóta mind a mérték, mind a sebesség felgyorsult. Az algoritmusok gyakran ugyanazokat a jeleket keresik és a másodperc töredéke alatt képesek a világ összes bevezetett papírját figyelni és értékelni. Mi meg csak fogjuk a fejünket, hogy ilyen nincs. :)
- Amcsi és EU barát
- nincs multi- és tőke ellenesség
- nincs tripla bóvli
- nincs szabadságharc
- egyéb
az olaj sztem a végső esését produkálja, ilyenkor pedig az olajos cuccokat már érdemes venni... "mindenki tudja", hogy az irreálisan alacsony olajár nem tartható véglegesen, ilyen mértékű változásra egyetlen ország sincs felkészülve (a szaúdiak sem, mégha bőven van tartalékuk, mert nem céljuk annak elapasztása) és nem is tud alkalmazkodni költségvetési szempontból. Szóval röviden, sokféle tényező játszik itt szerepet, nem feltétlenül kell napon belüli esemény alapján megítélni, hogy az adott papír miért is mozog ahogy...
a te feladatod csupán az, hogy Molly mozgására legyen válaszod !
:D
Szerinted a Pkno mitől ment ma közel 5%ot?Az olaj esik,ez meg rallyzik!36 zlotyi volt nemrég,most közel 50!ennyit menne a mol,már 15k lenne!Mert amerika barát ország?
a mai napbol kiindulva a 125 pontos emelkedesen sikerult 270 pontot keresni ugy hogy a short iranyt nem jatszottam meg. igenis van letjogosultsaga a dt-nek. napi 80-100 pont osszehozhato, ami igen szep eves hozam
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.