Vágó az nagy szakértő!Tavalyi év végi célárnak 16k felettit írt,amikor az árfolyam 14k volt!Azóta 11,5kn vagyunk,most már lehet 10 k lesz!Az elemző szakmába nem lehet hibázni!A concord is shortol!
Azt mondani hogy a mol arfolyama lesz meg 9-10k epp oly valoszinu mint azt mondani hogy lesz meg 17-18k. Mindkettonek a valoszinusege eleg magas, megfelelo idointervallum megadasaval meg szinte biztos.
Olvastam reggel en is a cikket, lehet, hogy lesz meg az is lehet, hogy nem. Az a kulonbseg az elemzok es koztunk ok barmit is irnak penzt kapnak erte viszont ha mi tevedunk nekunk penzbe kerul. 2 evre elore latni mar jezusi kategoria
" Ugyanakkor, ha az olajárak 2 éven túl maradnak ilyen mélységben, akkor az 1 dolláros árváltozás már 3 milliárdos mínuszt okoz az operatív eredményben. Ez esetben a Brent mostani 62 dolláros szintje mellett a Mol részvények valós értéke 9-10 ezer forint közé csökkenhet, véli Vágó Attila."
Egyre rosszabb képet fest a MOL technikai képe, a pénteki eséssel tört a 11.700 forintnál húzódó támasz, visszalépett a kékkel jelölt csökkenő trendvonal alá. A pénteki csökkenéssel egyben validálásra került a dupla csúcs alakzat is, ezzel megnyílt az út a júliusi mélypont, illetve 11.000 forint irányába. Az MACD eladási jelzésen.
szerintem holnap leszúrás lesz, aztán még a következő két héten szarakodhat az alj körül de utána el fog fogyni a hely és jönni fog föl, de ezt nyilván mindenki látja..
nagyon ki van feszítve, ennél nagyobb nyomás nem igen tud már a molra nehezedni, szinte minden szar körülötte uhogy csak egy kicsi enyhüléstől is ugorhat.... persze csak szerintem
Pont arrol van szo amit irtal es egyben ez az oka, hogy a mol nem vesz sajat rv-t. Mint ahogy nem vesz omw bp total stb. Hernadi valoban pupnak tunik, de a mol chartja olyan mint a tobbie. Arra kivancsi lennek pkno miert megy inverz modon.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.