sztem nem csak(?) az, hanem a nagy olajmultik, OPEC, kicsinálnák az amcsi pala-kitermelésbe belefogott -gondolom- nagyrészt kissebb vállalkozásokat, akik a termelőeszközeiket banki hitelre vették 100usd-s olajra tervezték...azok is szívnak már rendesen...kicsinálják őket, majd átveszik a kitermelést, és visszaáll a rend...közben eltelik pár hónap-1év..?
ahogy az opec is mondta ők nyugodtan vannak 40usd.-nél is...
Az a baj -köszönhetően "kiváló" gazdaságpolitikánknak-hogy a többi tőzsde történelmi csúcsokról esik mi meg a béka segge alól fogunk. Egyébként nem is értem igazán a mostani pánikot. Amennyi kárt okoz az olcsó olaj legalább annyira jó is.
Szépen elbizonytalanítottak mindenkit.. Nem mer senki belevenni..Ha meg felfele nem megy akkor megy lefele...És egyre többen kezdik elveszíteni a hitüket és eldobálni...Ilyen a tőzsde..
Én inkább azt érzem hogy valaki be szeretne olcsón vásárolni....Az egész ilyen szintű olaj esés is egy nagy játék...Milyen érdekes hogy több mint 50% esés egyetlen olajnagyhatalmat sem érdekel..illetve azt mondják hogy nem aggódnak..ez vicc ...
Tényleg kemény ez a bő egy év alatt 4000 le!Az orosz ukrán piac összefosta magát,100% os pénzleértékelés,és az oroszfüggő papírok tavaly őszi szinteken állnak!Ricsi így 3000et ér talán,de csak talán!Molnák jobb negyedév lesz mint tavaly,azt most mondom!Kezdem elhinni Éva elméletét!Gyerekek,ezt a kormányunk shortolja!23król idáig szép haszon!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.