Szégyen,hogy ezek a mocskok saját országuk tőzsdéje ellen játszanak!Ezért tart itt ez az ország!A Hernádi perről sincs szó sehol,pedig emlékszem rá hogy februárba tárgyalták!
Nagy a csend az Ina gáz üzletágának horvát állam által történő átvételéről. A kicsit is negatívnak mondható hírekről azonnal negyedóránként frissülő negatív elemzéseket nyom a Portfolió, hol vannak most ezek a buzgó elemzők ?
Mindenki azt várja, hogy az USA leforduljon a történelmi szintekről.
És ha átüti a mennyezetet. Egy lépcsőfokot lép fölfelé, és megnyílik egy újabb 10-20%-os emelkedés lehetősége?
Eddig a sportban minden világcsúcsot megdöntöttek. A tőzsdén ez nem lehetséges?
Vagy kőbe vésik, hogy csak eddig mehet tovább nem?
Igen. 3950-ről indítottam egy kicsit, miután láttam, hogy nem nagyon bír továbbmenni. Az az igazság, hogy ezen a cigány piacon , az idén csak shorttal tudtam pozitív hozamot elérni. Így a long bukóimat így kompenzáltam. Az idei év eddig sajna nullszaldós nekem. Csak a tőkém kb. 30%-a van csak shortban több papírban. AZ USA miatt nem merek nagyobbat nyitni. Egyszerűen nem képesek esni. Ez zavar most. Tudom, hogy itthon függetlenedünk az amcsiktól, de akkor is.
Ha ott is igazán fordulna a kocka, akkor lennék nyugodtabb short terén. Egyébként longos a beállítottságom, de az idén csak így tudtam valami pluszt keresni. Hála a tripla bóvlinak.. Fuck...
Na szép már megint mi történt ma???
Ez most valami vicc??Hova esik még, 0 lesz a bux miközben minden happy külföldön, ez nonszensz, ami itt történik mááár!!!!!!!!!!!
2005 elején, INA 25%-al is volt ennyi (12.960) a Mol árfolyama.
Valóban napról napra jobban teljesítünk link
A Mol állami csomagot is sikerült felezni.
Még azért szinglifikánsan nem tört le a támasszint, ha letörik, akkor 2000Ft esés és 11K-nál leszünk.
Kérdés az Ukrán helyzet, hogy a külföldiek eladási hullámot indítanak-e?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.