Tegnap betettem a LIN chartot, most a LOG daly chartot. Nagy különbség nincs a kettő között. Ezen a LOG charton 3 támasz is fut a 12900 szinteken. Forgalom nem jelentős, de elképzelhető a támaszok alatt van pár SL elhelyezve. Aki innen shortol, az eléggé kamikázénak tűnik. Persze lehetnek MSCI kényszer zárók is holnap. Feltehetően páran erre gyúrnak ma, hogy holnap záróban alacsonyabban visszaveszik. Erről a szintről, ha nem is fordulatot, de legalább egy korrekciót várok. Az INA hírek dönthetik el a merre továbbot link
Egyetértek, nekem is nehéz volt szintén 4300 körül kivágni a bukós Richter papírjaimat, de akkor most már hol lennék? Most meg visszavehetem 3900-nál ha akarom, de kivárom az MSCI átsúlyozás végét most már, hogy mit alakítanak.
Egyetértek, nekem is nehéz volt szintán 4300 körül kivágni a bukós Richter papírjaimat, de akkor most már hol lennék? Most meg visszavehetem 3900-nál ha akarom, de kivárom az MSCI átsúlyozás végét most már, hogy mit alakítanak.
Egyetértek, nekem is nehéz volt megválni a bukós Richter papíroktól szintáén 4300 körül, de akkor már hol lennék? Itt visszavehetem 3900-nál, de most már kivárom az MSCI átsúlyozás holnapi végét, addig nem veszek semmit sem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.