Ne aggódj, nem ez a legrosszabb időszak! Képzeld azt aki 2008-as zuhanás előtt állt neki, hát annak durva időszaka lehetett. ez csak hab a tortán, nem olyan vészes. megy ez még fel!
Törölt felhasználó2012. 12. 10. 15:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
:):) fő az optimizmus! előbb utóbb mindig bejön :):)
Ne aggódj még sokakkal itt fogsz ücsörögni :):) sokan vagyunk így. ki kell várni. csak ne jöjjön több rossz hír! Reméljük idén már minden rosszat letudtunk! Új év új remények :):):)
Inkább csak igazodunk amcsikhoz, nulla körül fognak nyitni, szerintem azért erősödünk, a shortzárók szerintem később jönnek. Azért nyugodt napokon követni szoktuk őket, csak extrém esetekben nem.
Az amcsi nyitást sosem értettem. Ők is tudnak most kereskedni, ha akarnak, max korábban kel pár bróker.
Azt tudom még elképzelni persze hogy ha ők esnek akkor itt tovább adnak, de egy ideje már elszakadt a piacunk a külföldtől.
Hát én a 16900 alatti zárásnál mondanám, bár ha 17k alatt zárna szerintem már az is elég negatív jelzés lenne. A napközbeni leszúrásokkal nem kell foglalkozni. De ahogy nézem megvan az esély, hogy a 17k ismét megtartja, de figyelni kell még az amcsi nyitásra.
Hát az Egon nem jósol valóban jókat, s most látszik is ez az eladói nyomás. Venni is merész, shorthoz meg már túl közel van a támasz, esetleg visszapattan.
A legutolsó- alj hol volt,16940-Ft? Ehhez lehet talán viszonyítani. Van egy mozgóátlag 16800Ft-nál, odáig még nem hivatalos a letörés talán, visszapattanhat onnan. A könyvet, aki látja real, ott látszik, hogy van-e eladói nyomás. link
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.