Azért érdekes a helyzet, mert a brokik ha akarnák 2 perc alatt le tudnák vinni az árfolyamot 16k-ig, ugyanennyi időbe telne felvinni 18k-ig... mégsem teszik semerre, tartják egy helyben... nekem ez a furcsa most...
Na ha tényleg mínuszos zárás lesz akkor holnap már megérinti a 17000-t. Innen már tényleg nincs messze. Mára jósoltam ezt, de az a bizonyos 17020 megint megfogta.
Én tartok inkább az ilyentől. Persze pont kathy írta, hogy eldobáltatják most a remegő longosokkal a papírt, s utána fel is lehet, de a másik is, hogy kiszállnak esés előtt. A brokik már tudják az infot :)
Hát igen, valami van a háttérben, ezen agyalok már egy ideje, hogy mi lehet, mire véljem... Kicsit bizonytalan vagyok ez ügyben, nagyon tudatos szinten tartásról van most szó. Nem tudom milyen jelnek vegyem ezt... Ilyenkor lenne jó brokinak lenni...
Egyelőre még mindig több az eladó és lefelé nyomják most is. Ha ma se lesz nagy felfelé zárásra, akkor holnap már megérinti a 17 ezret is vagy be is szúr alá szerintem. Egyre szűkül a sáv ahol egy nap tartózkodik valamerre ki kell törnie. Na de merre?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.