Nahát arra aztán várhatsz... Ha cigánygyerekek potyognak az égből még akkor sem fogja belátni... Itt csak akkor lesz jó élet, ha ezek már nem lesznek! Csak addigra mi belerokkanunk!
Igazán perverz vagy.
Én arra várok, hogy Orbánnak végre kiessen az utolsó tejfoga, felnőjön, belássa, hogy milyen kis halacskák is vagyunk és az elkövetkező másfél évre egy normálisabb politikával hozakodjanak elő.
Most mindenki kivár hogy megint mit jelentenek be? Mert csak lecsorgás van mindenütt ahogy látom. Mindenki fél...
Törölt felhasználó2012. 12. 06. 14:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem tudom emberek mit fognak bejelenteni, de ilyenkor diverzifikáció esetén praktikus a legnagyobb pakkra írni piaci áras eladási megbízást és az ember ujja a gombon.
Nekem az utolsó bejelentésről baszott rossz emlékeim vannak, seccperc alatt a 3.2%-al lejjebb levő vételim már teljesült is az OTP-ben. Most nincs ilyen gondom mert benne vagyok, csak egy kicsit szagos a folyadék.
Törölt felhasználó2012. 12. 06. 14:28
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 12. 06. 14:13
Édesjóistenem... Amelyik nap elhatároztam, hogy másnap eladom, jött valami ökörség, és mentem mínuszba.
Törölt felhasználó2012. 12. 06. 14:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
elbúcsúzhatok a mol-os álmaimtól :(:(:( ki kéne szállni... de mikor... áááá minden reményem elszállt... ezt nem gondoltam volna, amikor legutoljára belevettem a molba...
A Magyar népnek, nem kéne megvárnia a választásokat, ugyanis másfél év alatt teljesen padlóra fogják küldeni AZ országot, helyrehozhatatlan károkat okozva... évtizedekre elássák AZ országot! Fel kéne lázadni, és AZ egész bandát elkergetni!!!
"Horvát lapok szerint a MOL már megbízott egy befektetési bankot az INA 49,1 százalékának eladásával. Az INA irányításának átadására egy horvát bíróság szerint korrupció útján került sor, mely során Ivo Sanader volt kormányfő 10 millió euró kenőpénzt vett át a MOL-tól. A hírek szerint Slavko Linic pénzügyminiszter már kezdeményezte az INA részvényesi szerződésének módosítását. A hírek szerint katari érdeklődő van a csomagra. Véleményünk: Nem hisszük, hogy komoly alapja van a spekulációnak. Az INA-ra az oroszok érdeklődhetnek komolyan, de politikailag az ő jelenlétük kevésbé kívánatos, mint a MOL-é. A kormány próbál a korrupciós vád ürügyén jobb pozíciót elérni az INA irányításában, mint ami a korábbi szerződés szerint megilletné." link
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.