Hát igazad van, ez nehéz helyzet... vannak napok amikor úgy érzem, hogy csak azért is kiülöm, mert magával a mollal semmi gond nincs, csak most összejöttek a dolgok... Valamikor meg már elegem van az egészből és kiszállnék... csak ez az ina ügy, meg a fidesz most betett az árfolyamnak, viszont 1,5 évig még nem akarok benne ülni, amíg el nem takarodnak... addigra hazavágják az egész tőzsdét... áááá nem tudom mit tegyek...
Ha realizálod biztos, kérdés kereskedni akarsz vagy kiülni(utso negyedév eredményei,próbafúrások eredményei,új beruházások....erre lehet esetleg alapozni), ezt neked kell eldönteni!
Hát sajnos már én sem látom, hogy mitől pattanna innen felfele... nap végén még reménykedtem, látva a 200-on lévő vételeket, de leütötték rendesen... minden reményem elszállt... rohadt nagy buktám lesz...
Egész magyar piacot verik, ezt most nem fejtem ki miért több dolog miatt, mol esik a legjobban, ha változik a felállás ez fog emelkedni a legjobban!Kicsit eltünt a bizalom a piac iránt, nehéz ezt másként magyarázni, esetleg kis megnyugvás mikulás rally miatt!
Aznap akartam Molt venni először, mert láttam hogy a min ár volt 16900, a max 18000 körül és épp 17100-nál volt a legjobb eladás. Gondoltam miért ne. Aztán nem vettem, hanem helyette OTP-t. Buktam is egy nagyot most, hát ez van.
A pattanás két nappal ezelőtt volt,az pati volt tényleg.
Innen ilyen álmos mozgással semmilyen pattanást nem érdemes várni pusztán csak azért,mert csak.
Épp azon gondolkodtam,h vajon milyen hírnek kellene jönnie ahhoz ah ez a papír önmagától emelkedni is tudjon?
Nem tudtam rájönni....
Ezt kicsinálták,de jó, hogy ma nem vettem bele ma, elesik 17000 akkor az tényleg gáz,innen vagy pattan 18000-ig, vagy szakad!
Sztem shortolják ezerrel,cikkeket,elemzéseket is így alakítják!
Elég durva!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.