Nem azt gondolom,h direkt kurták szét,mert de jó,így másnak sok kára származik....azt gondolom,hogy minden egyes cselekedetük a tőke elüldözésére szolgál,ami által folyamatosan csökken a befektetés, és csökken a cégek profitabilitási lehetősége.Maguk a fundamentumok is folyamatosan csökkennek,és ennek értékmérőjén,a tőzsdén is drasztikusan esik a forgalom,eltünik a likvid tőke,ami megint csak nem a vásárlásokat támogatja.Ezért vannak a mostanihoz hasonló napok,tökmindegy mennyire pozitív hangulat van külföldön,nálunk vevők hiányában ebből semmi sem csapódik le.Eladni viszont sokan tudnak.
Mindezek mellé járulékos haszonnak még jön a focistának,hogy köztudottan utálja a tőzsdét,nem hogy a kisujját mozdítaná annak megmentéséért,de kaján vigyorral fogja figyelni annak végleges elsüllyedését.
Hát én is gondolkodom most már, hogy mi legyen, de nem tudom... Adjam, vagy ne? De nem akarom ekkora bukóban eladni. Mostanáig elég jól le tudtam kereskedni a mozgását... Ez a beragadás nem kellett volna. Csak hát elhittem, hogy vannak még csodák, és meggondolatlan voltam... Nem tudom mi legyen...
Ha hiszed ha nem,még azzal is jobban jártál mint a mollal jártál volna.Számold ki,ha a tetején vetted volna és az alján adod el,buksz max 10 %-ot a legrosszabb esetben.
Mol csak az utóbbi jó egy hétben esett több mint 2 000 ft,ami 12 % körül van.
Ekével karcoltam a falba:amíg ez a banda uralkodik Magyarországon,kerülni a tőzsdét amilyen távolságba csak lehet.
Ránk csak a rossz hírek meg a negatívumok hatnak,ebbe bele lehet betegedni.
Úgy van, engem akkor oboáztatott meg a 14.200-ról levő EGIS pakkomat cseréltem erre a xarra. Azóta gyűlölöm, valamikor nyáron pénteken vettem 16.640-nen adtam kedden 17.120-on, ráéreztem volna a 17.300-as kiszállóra, ami aznap meg is lett volna. N
nem értem én se...mondjuk most csak 20 db van 18000-ről...gondoltam pattan egyet egy kis gyors pénz...ennyit a gyors pénzről...telóm viszont annál több van és az se jobb...ráadásula molt a tartalék tartalékjából vettem...szóval... mehetne vissza...
Tegnapelőtt a 600-ból nem engedték ki....tegnap a 400-ból....ma dettó ugyanaz van,mint amit tegnap leírtam,csak 300-nál....hát nem tudom,de überpozitívnak kell lenni ahhoz,hogy emelkedést lásson ebbe bele az ember rövid távon.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.