....én másképpen látom...pénteken kizuhant a 18100-19200-as sávból, amiben már hosszú ideje mozgott...
...ma a 200 naposon átgázolva esett, az emlkedő trendvonalig,kicsit alá is szúrt, majd pattant, és elindult az új sáv tetejére...ez meg is fogta...
...szóval én most innen várnám lefelé...
...komoly vételi erő kellene, hogy újra visszalépjen a 18k fölötti tartományba...
..de ez holnap kiderül majd...
Remèlem igazad, van. Én a 20k-t tüztem ki célul magamnak, és én még mindig bizakodó vagyok a papírral kapcsolatban. Én még bízom hogy a papir még idén eléri a 20k-t. Minden adott AZ emelkedéshez. Otiból, ricsiböl fejvesztve menekülök, olajár, mint ahogy te is emlitetted. Tehát a lehetöség adott, ezért gondolom, hogy még idén meglehet a 20k-t. Persze tudom, hogy ez nem holnap lesz, AZ a lényeg hog emelkedjen, és megint igazad legyen:-)
Ismét indul a 19000 tesztelése,az előbbi hírt negatív szinten már beárazta piac,a pozitív döntés se mozgatná meg annyira plusszosan!Most a kinti hangulat, olaj ár emelkedés, valamint a bankszektor megütése (oti mcs 3.0) miatti kisebb portfolio "átcsoportosítás" mozgathatja!
Emelkedésnél a 18500 ellenállás, ezt ha áttöri akkor ismét lehet egy oldalazás a későbbiek folyamán 18500-19000 között!
Holnapi szignifikáns emelkedés esetén 18500 áttörése nagy forgalommal erős vételi jel sztem!
Hát ennyinél már tényleg nem AZ. Nekem még van idöm, meg a tétem sem akkora, én még bizom AZ év végi 20kban. Bár akkor a holnapi birósági döntés még bekavarhat, résen kell lenni.
Én kb ugyanígy vagyok,azzal a különbséggel,hogy ahol te már jól el tudod adni,én ott még bőven veszteségben vagyok.
Ha a holnapi eseménynek lesz hírértéke,akkor a tippem:délelőtt a több hónapja megszokott tökölődés,az eredmény kihirdetésekor pedig nagyon erős elmozdulás egyik irányba.
reggeli parában belevettem, most már csak -0,5%-ban vagyok, gondolkodom, hová tegyem holnap az eladási megbízást, most 18490-en van, de lehet, hogy feljebb kéne 1-2 százassal
Holnap még egy rongy felfele, és akkor már végképp megnyugszom:-) végülis pánik, rés betöltés megvolt, innen újult erövel vághat neki a 20k megtámadásának :-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.