Pénteken 8%-ot megy a semmire, mert LEHET hogy Tökömisztánban LEHET hogy a Mol területe mellett LEHET hogy találtak vmit, az igen vazzeg...most 2 nap alatt meg visszadja LEHET a felét, de LEHET 15 perc alatt visszarántják a semmivel és mégsem, LEHET hülye vagyok...biztos...
Törölt felhasználó2012. 09. 18. 14:50
Mi a f*szból csinál megint több mint 2% mínuszból közel nullát? Mi ez bameg, lutriszelvény?
ez az egyik a másik hogy elképzelhető hogy valamelyik broki elütött valamit azért esett ekkorát...meg sztem ha 20.000 molnál beszélnénk az olajár eséséről akkor azt mondom igen...de így...megtévettem pénteken ...én nagyon régóta figyelem a molt de ilyet még soha nem csinált hogy ha így megindult mint pénteken mindig tovább ment...
hát sajna nem érthetetlen...hol az a rengeteg vevő...akik vették pénteken...pénteken még a záró pakkokat és felszívták...ezt nem gondoltam volna h most is visszaesik...és elolvad a tetemes nyerőm lassan...hihetetlen...
Bazdmeg pénteken is néztem, ma meg DT-re is jó lett volna a Telkó, elbaxtam. Maradtam egyelőre kp.-ban. Talán EGIS, ha ráfeküdne a 17-re erősen gondolkodnék.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.