Nem tudom. Ha én "menőmanó" lennék, akkor sem jelentenék ki ilyet, hogy ennek vagy amannak a papírnak ennyi a reális értéke.
Volt ez már 6500, és volt 30K körül is.
Véleményem szerint kizárólag a piac dönti el, mennyit ér egy papír: a PIAC, amibe beletartoznak a nagyok és kicsik egyaránt, a pénzügyi-gazdasági-politikai történések és adott cég teljesítménye is - nem pedig egy-egy elemző vagy befektető.
Zanzásítva: minden annyit ér, amennyit adnak érte.
Rajtam hűvös nyugalom van, megy amíg megy én tartom, mivel nem tudom kiszámolni hol fordul, ha elkapkodom és "na most megfordul" még a broki díjat is bukom.
Igen. Bár inkább úgy fogalmaznék, hogy a 20k-ba már bele van árazva Asszad elnök és a tüntetők szerelmes összeborulásától a kurdisztáni sikeres részesedés-értékesítésig és Hernádi horvát állami kitüntetéséig minden.
Szerdán szóltam, hogy vigyázni kell, mert kitömik a kisbüfiket. Megint igazam lett.
Hétfőn figyelni kell, ha csak átlagos forgalma lesz, és nem tud 19 fölé menni/fölött maradni akkor szerintem felejtős a MOL, irány a reális ár 16,5-17,2 környéke.
Jó hétvégét!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.