Erre a részre én is kíváncsi vagyok ám !
Én már nem pánikolok, de akkor mégis mi a helyes magatartás ? Maci azt mondja, hogy nyugodjak le és sütögessek, majd eljő az idő. Mások azt mondják, hogy szemrebbenés nélkül realizálni kell - még időben - a bukót, mielőtt még nagyobb lesz belőle, ami végül akár évekig tartó beragadást eredményeznek. Én az utóbbi időben az első alternatívát preferálom, azaz hideg fejjel nyomom az eladást...
Hol húzod meg a határt ?
te emlékszel még phiximixire, vagy hogy hívták.
2008-ban full befektetési hitelre otp-zet, az is 5 persen nézte.
persze likvidálták, elbukott mindent, és rá 2 hétre fordult az otp.
rossz időzítés..
teljesen igaz...látod ezért vettem ma csak 30db-ot hogy ha ellenem megy ne pánikoljak...azt kéne megéreznem ilyenkor h mikor lehet tolni...de nekem a 19080 mol árfolyam még nem az az árfolyam...ahol nyugodtan vennék párszáz darabot
igen áprilsban végén szoktak nyitni és október elején-közepén bezárnak.
a fagyit meg sárgadinnye szeleten szoktam kérni.
nagyon finom.
hétkor majd a hentsnél és 8-ra Zamárdiban vagyunk.:-)
igen én nagyon edzek amszti...sokat tanultam, tanulok és tulajdonképpen nincs okom a tőzsdén perpillanat panaszra, bukóban adni is megtanultam lásd tegnap...nagyon nehéz mert nekünk csak morzsák jutnak...ha lenne mégegyszer ennyi pénzem nekem szerintem menne jól...mert azt a pénzem nem félteném ennyire...de mondom nincs okom panaszra és egyre inkább tudom tartani az elhatározásaim
A kereskedésnek ettől függetlennek kell lennie.Látom,téged sokszor az zavar a legjobban,ha beszállsz,és ellened megy az árfolyam,és ettől bepánikolsz.Nem kell!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.