Na azon még van mit csiszolni, azt én is elmondhattam volna egy párszor "ne csináljátok utánam".............bocsi Papa ezzel még sokáig foglak b@sztatni.
Amszti két szenvedélyem van, a kerékpározás és a főzés, úgy tervezem amikor kint megfőtt a bográcsban utána lefedem, hogy párolódjon egy kicsit és polentát főzök hozzá bent a gázon.
Ezt írtad egészen pontosan: 19915-ön 200-200 db-ot eladtál.
Én itt csak 200-at láttam, bocs...de egészen biztos bennem van a hiba.
Ja, hogy a másik 200 db 910-en köttetett ! Az más. :-)
én sem mínuszoltam viszont nem értem h miért linkelted be...bár csak felületesen néztem meg...mit segít ez abban h ne üljek a gép előtt? a grafikonokat megnézem és beállok vételre és eladásra?
14:16:04 - Infó: Ajánlatok, Budacash Retail (381/1)
Teljesült kötés.
Éppen most Eladott OTP Bank Plc.t (OTP) a következő piacon: Budapest SE, Stocks
Ár: 4 089 Mennyiség: 1999 darab
Teljesült kötés.
Éppen most Eladott MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Companyt (MOL) a következő piacon: Budapest SE, Stocks
Ár: 19 905 Mennyiség: 154 darab
Teljesült kötés.
Éppen most Eladott MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Companyt (MOL) a következő piacon: Budapest SE, Stocks
Ár: 19 905 Mennyiség: 46 darab
Ár: 19 915 Mennyiség: 32 darab
14:27:10 - Infó: Ajánlatok, Budacash Retail (381/1)
Teljesült kötés.
Ár: 19 910 Mennyiség: 200 darab
14:27:10 - Infó: Ajánlatok, Budacash Retail (381/1)
Teljesült kötés.
Ár: 19 915 Mennyiség: 168 darab
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.