nem !szabi azon gondolkodik el hogy
hogy került ilyen helyzetbe! :)))
Törölt felhasználó2007. 01. 23. 21:36
Tegnap temettem a molt, és reggel egy pillanatig bántam hogy nem őt shortoltam oti helyett. Aztán láss csodát, napok óta előszőr erőt mutatott a papír, a napvég hisztis bevásárlás viszont kicsit manipulatívnak tűnt. Az olaj mai brutál ralija után nagyon magasan fog nyitni - de jó hogy a reggeli hati shortomat zártam minimális nyerővel :) - az a nem mindegy hogy onnan mire futja. Nekem most lövésem sincs, holnap ez az a papír amit biztos nem játszok meg :)
Dagobertbácsi elmondása szerint napon túli mol shortban van.
Holnapi short tippjét arra alapozza, hogy a készletadatok bedöntik a zárót. Nos, az elmúlt héten ez így történt. Valószínűleg, ha most is meghaladja a készletbővülés a várakozásokat, esni fog az olajár. De nem mindegy, hogy mennyiről, és nem mindegy hogy mennyit. Sőt, kérdés, hogy Mollykát mennyire érdekli ez. Valószínűleg egy bizonyos szintig érdekli, és olajár esés esetén esni fog. Csak nem mindegy, hogy mennyiről, és mennyit... 21200-ról tőlem leeshet 21000-re...
Nem szeretem én ezt... hétfőre virradóan is tele voltunk optimizmussal, erre semmi. Most holnapra is minden az emelkedés mellett szól... de hátha most nem tréfálkozik a piac!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.