"de ez esik"..., még szerencse hogy semmi más! :) MOL mondjuk órák óta elég stabilan a 2848 és 2850 között billeg a negatív nyomás ellenére, és volt már ugyanezen a szinten a legnagyobb pirosban is! Lassan a legkevésbé piros lehet, hagy így folytatódnak az események a BÉT-en!
Megint kicsit túl sok következtetést akartok levonni egy alacsony forgalmú belső napból (ma az egész BÉT-en pici pöckölgetés zajlik, ugyanígy OTP-re sem indikáció szerintem).
Én nem hasonlítom őket össze. Ellenkező ciklusban vannak, hozzáteszem, szerintem. A MOL-nak tavaly volt a teljesítménye a csúcson és idén ütött mélypontot H1-ben. Az OTP-nek idén H1-ben volt teljesítmény csúcsa, szerintem most csökkenő pálya következik. Ez nem összehasonlítás, hanem megfigyelés, és megint hozzá teszem, hogy szerintem.
Jol van, nem bantom a szent tehenet, mert nem elegans reszemrol, csak nem ertem ezt az orokos OTP-vel torteno osszeghasonlitast… Kivanom, hogy jojjon az a rally, sok nyerot!
A plátói nem pont azt jelenti szerintem, amit írsz, de nem baj. Nem kell akarnom a MOL-t, mert már a birtokomban van, amennyit akartam. Ha az árfolyama emelkedésére értetted, akkor még érteném is, de nem azt írtad! :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.