A barátod lejáratta magát és belekeverte a feleségét is a csalásba. Eltakarodott! Egy nap után most meg egy új névvel újra beregelt. Nem veszed a lapot? Ennél azért értelmesebbnek gondoltalak!
Ez a "személyeskedés" mint fogalom értelmezésre szorul. Ha ezt valaki egy vitában érvként használja a vitapartnerével szemben, az nem bizonyítja igazát. Viszont amit eddig én rólad írtam, az nem személyeskedés volt, hanem tények alapján igazolható bizonyíték. Amit pedig te írtám rólam, az a személyeskedés!
Megjegyzem ez valóban nem tűnik személyeskedésnek, inkább úgy az egész női nem ellen tűnik sértőnek, de lehet csak nekem! Felpróbálja.... hm! Nem hangzik kedvesen, az már biztos!
Ja és "ő férfi, kinek ha egy nő felajánlkozik, szívesen felpróbálja. " Micsoda egy jellem! Valószínűleg tiszteletet érdemel, a regje alapján is, hiszen egy régi motoros!
Oldrider soha nem provokál senkit, nem személyeskedik, egyáltalán nem köt bele senkibe. Belé mégis bele akaszkodnak rendszeresen. Ki érti ezt? Mindenki ő ellene van? Miért bántják szegényt?
Férfi vagyok! És ha egy nő így felajànlkozik, mert neki szimpatikus hogy szerinte mazochista vagyok, akkor szívesen felpróbálnám. Részemről ennyi és nem több. Hogy hàzassàgban él és átjárnak a férjével egymáson, az az ő dolguk.
Mínusz és plusz! Az ellentétes pólusok vonzák egymást. (- Ezt már eddig is tapasztaltam.) Önálló véleményd van. - Tudomásul vettem és örülök, hogy újra jelentkeztél.
Bocs Cica! Nem tudtam, hogy Te vagy. Szerintem nem ez a legmegfelelőbb hely, hogy frontálisan ütközzünk. Találj ki valami más platformot. Én továbbra is nyitott vagyok! ♥️
A vélemények ütközhetnek, ez természetes. Nekem sem volt soha problémám veled, pedig emlékszem anno a Richter esetében nem mindig egyezett az elképzelésünk. A figyelmeztetést köszönöm, igazad van! Könnyen pihenőre kerülhet aki nem kellőképpen szofisztikált.
téged bírlak ..azert irtam ...minek tiltasd ki magad a forumrol mert belemerülsz megin valami értelmetlen vitába...csodálom hogy még én itt vagyok:_))ahányan nem szeretnek..jó nem ebben a topikban gondolkodom hanem csak ugy általnosságban.. Egyébként örökérvényű bölcsesség amit írtál:_)))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.