Nem várom. Mi jó van abban, ha esik? Mindenesetre ha megnézed, hosszan lépcsőzetesen emelkedik, aztán hullik mind a kő. Eddig 1 rövid, egy hosszú, és készül a 2. rövid. Mint egy sorminta!
OFF! Nem kellene itt fikázni senkit! Mindenki elmondhatja a véleményét,meglátását.Aztán vagy egyetértesz vele,vagy sem.Lehet érvelni vagy vitatani kijelentéseket...(személyeskedést meg mellőzni kellene) Szerintem: az a bolond,aki egy topik beírás alapján kereskedik (függetlenül a beírás szerzőjétől!). ON!
Nem is értelek benneteket: OTP remek eredményének sem lehet felhőtlenül örülni, mert bármikor beavatkozhat a kormány. Mol negatív eredménye esetén ez a kockázat csökken. Fordítva ugyan ez a helyzet. Na ilyen országban élünk és egymást gyapáljuk. Orbán meg röhög rajtunk. Jelentés előtti napon nagyon alacsony a Mol forgalma, kisbefektetők dobják a papírjaikat, azok akiket sikerült bepánikoltatni. Nyilván az árfolyam mozgásokból lehet aprópénzeket realizálni, de tényleg ez lenne a bét jövője, erre vágytok? OTP-nek 20k -n , a Molnak 4-5k.n kellene lennie egy normális piacgazdaságban. Amikor azt hiszed, hogy na végre elkezdik kivezetni az extra profit adókat és nyugi lesz, na akkor még bevezetnek kreatívan egy új adóterhet. Ahol profitot látnak elveszik és a költségvetés nagy szarban van. EU-s pénzek pedig nem fognak jönni. Jövőre választások lesznek, de most nincs miből osztogatni ám szavazatokért, ezért minden profit veszélyben van.
Az öreg Gyuri besortolta a forintot?400on leszünk mindjárt!370nél meg a mi Gyurink meg a csapata 320-340ről álmodozott!most nem jönnek a hülye cikkek óránként hogy szárnyalunk!
OTP steril? Csányi nyeregben? Pontosan itt az ellentmondás. Csányi nekimegy a hatalom segítségével Bigének,mert kinézte magának a Nitrogén műveket? ennyire steril .... és nem az OTP ellen beszélek csak a tényeket közöltem. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy Csányi második ember a Molban!!! Haló ébresztő, fejezzük már be a két cég viszonylatát. Molnak és OTPnek vannak kockázatai, becsukhatjuk a szemünket, de attól még vannak. Engem nem boldogít az OTP gyengesége vagy emelkedés. Mol érdekel ,Mol topikban.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.