Azert harom megjegyzes OTP/MOL kozotti kulonbsegrol. . 1)Az OTP europaban a legrizikosabb bank. Alaposan bevasarolt Orosz + Ukran piacba, es azok mindenestol zerot ernek. Senki nem ad erte fillert se. Minden mas europai/amerikai bank kifele probal jonni onnan. . 2)OTP folytatta ezt a rizikokereso magatartast a haboru ota is. Uzbeg meg Kazah meg frasz tudja mifele bankokat vesz sorban, es pazarolja a penzt. Azokbol sem lesz soha egy filler net haszon. Azok a nepesk/orszagok egesz mas modon, mas penzugyi logika alapjan mukodnek. Azok az allamok es ugyfelek mind arra torekszik, hogy elvegye, kihasznalja amit OTP oda betett. OTP-nek eselye sincs ezekbol profitalni. . 3)CSS 70 folott van. Egy extrem sikeres palya utan. Nem CSS a jovo embere. Politikai tuleles es a penz utani vagya miatt mostanra extrem rizikokat felvallallo ember lett. Ha azok a kilatasok, amiket itt is sokan megfogalmaznak, akkor az ovatos invesztor nem vesz OTP-t. . 4)Ehhez kepes MOL -A commodity piacban dolgozik, ami mar 3 eve emelkedo trendben van. Es meg sok evig energia bull piacban lesz a vilag. - A MOL sok dontese csufos kudarc volt. De ezeket a kedvezo hatszel eddig ki tudta kompenzalni. -Hernadi is rizikos ember, de szukebb a mozgastere, es eddig nem valallt fel extrem kockazatokat.
Azt a lovat kell ütni amelyik húz!vagy megáll a szekér,azt akkor baj lesz,mert a duma az volt hogy száguldani fogunk!kényszerpályán van a kormány is,európa is,Amerika is!400 milliárd dolcsit adtak az ukriknak elpuffogtatni,azt 2órán múlt nem lett ott is államcsőd??Akkor hol tart a világ?meg miről beszélgetünk?
Igen a Moltol 750mrd forintot vettek el eddig, mondhatnám a befektetők pénzét is elvették a kormányzati szavazat politikáért. Szerinted mi a véleményem Orbánékról?
És nem erről beszélek ember? Olvasd vissza korábban mit írtam. Egyik fejezze be ezt az OTP/Mol párhuzamot és foglalkozzon az igazán fontos kérdésekkel. Mol és OTP is emelkedjen , számtalanszor leírtam. Az elvakult összemosás egyes kijelentésekkel ide vezetnek. Minimum elvárás az, ha valakinek írunk személyes véleményt akkor a saját mondanivalójával szembesítsük és nem máséval. OTP-t soha nem kritizáltam, Mol most kapott új adót, erre blablával válaszolni jellemtelenség. Szarban van a költségvetés és ha nem lesz elég a bevétel OTP kéznél lehet, mert mindig ezt csinálják. Ezért felesleges blablázni,mert nem 3k a Mol. Bármikor belenyúlhatnak oda ahol van még profit. Szerintetek van még bőven profit az OTP-ben. Nem vitatom.
Az összemosást vissza utasítom, én soha nem mondtam 3500-5000 közti árfolyamot mostanra ahogy te hazug módon állítod. Blabla, porhintés lenne az új adó kivetése? Remélem ,ha az OTP is sorra kerül egy éjjelen majd ugyan ezt fogod mondani. Jó lenne,ha felébrednél végre és befejeznéd az uszítást ,mert a te védelmezett céged sincs Orbánéktól biztonságban.
Nem ott jár, ennyi. A többi blabla, porhintés. Azért kérdeztem egyébként, mert ment itt tőletek a kántálás pár napja a negatív hangokról, akik nem feltételezték hogy oszti vágásra lesz 31xx. Számomra meglepő, hogy ezeket látjátok, felhozzátok, a ti irreális elvárásaitok mint a 3500-5000 ársáv nem teljesülése pedig szót sem érdemel. XD
Mindenki a jelentés előtti felfokozott ( érzelmi) állapotban várja a számokat. Ilyenkor az elemzők csaknem tucatjai előzetes becsléseket tesznek közzé, amely ma lesz várható, aki tudja tegye majd ide be a linket, hogy mindenki olvashassa. Sikeres napot!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.