https://invst.ly/10qglh Ezek annyi sületlenséget hordtak itt össze az utóbbi 2 hétben, hogy az fantasztikus, aztán a végén mégis a PINGVIN nyert! Amúgy a TA merda! :)))))))))))))))
Balin2020
szerda, 17:10
Előzmény:
wtcsab
Nem fog 2900 alá menni! Már a 3170, 3140,
3114 és a 3050 is támaszok, de 3K erős támasz, és alatta ott van még a
2950-es erős támasz is. :)
Ó napon belül is soxor húzogatják 10-20 forintokkal erre-arra! Véletlen mindig abba az irányba ami nekik jó a pillanatnyi trend miatt! Én sokat figyelem, főleg azokat amiből van.
Csak a részvény mai napon történő árfolyamváltozásának lett volna szabad megjelenni a mol certik árváltozása esetében!Na inkább csak olvasok!Nagy nyerőt Nektek!
Szemfényvesztő banda az biztos!És számmisztikusok is. Tegnap 3190-n zárt a MOL. Ma az oszti nélküli ára 2836 lett volna. Oké, hogy ma 2862 és 2910 között mozgott a részvény. De az nem oké ,hogy például a TS34-s certi ami tegnap 360 ft-n zárt ma több mint 100 forinttal olcsóbban vehető. A részvény ára ha lett is volna ma 2836 ami nem volt ugye, akkor is csak max. 2910-2836=64 ft-tal emelkedett. A certi ára meg tegnaphoz képest ma 261-227 között mozgott.360-261-227.Egy nap alatt 99 ft minusz minimum133 ft minusz maximum a certi árában.Úgyhogy a részvény 64 ft-s emelkedést produkált ma. Na erre varrjon gombot valaki!:)
ne bántsd őket, nyitás után felmerült,hogy a bux miért nem esik ha minden igen ,meg is lett válaszolva,pfen 11kor meg is született az írás róla. lehet a szerző is innen tudta meg:))
Sziasztok! Történetem a következő:Tegnap déli órákban vettem molts37 certit korlát ár:3228-forint,záráskor módosították korlát árat 3026-forintra...ma keresem a molts certimet ,nincs sehól írok nekik,válasz nincs viszont a certit megtatláltam Ko. Korlát ár Újfent módosítva 2871-forintra.Tehát kérdésem csak annyi hogy ez így minden rendben ez így ok? Nekem úgy tűnik itt már tegnapi napon az volt a a cél hogy végyék az emberek és majd ma minden áron ki lesz ütve.kinek mi a véleménye mert itt valami nagyon nem kerek az biztos!(Jó tudom balek voltam,de akkor is mindent meg lehet tenni?)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.