Őszintén... melyikünk nem egyezne ki éves 15% hozammal a MOL részvényben? Az is kevesebb, mint a legjobban fizető állampapír garantált kamata...de egyelőre csak mínuszok vannak, meg kilóra megvett menedzsment, nulla kommunikációval, a befektetők félvállról kezelésével...
Mindenki kombinál az osztalékkal kapcsolatban is.. az OTPnél pl ugy volt hogy március 21.én döntöttek és április 6án jelentik be...Nem hiszem, hogyegy ekkora vállalat, mint a MOL, nagyon máshogy viselkedne..Amit itt nagy befektetőnek vesznek sokan az se igazán az.. ha megnézükk láthatóó szinte minden cég közgyűlése április 19 vagy 27...ez se véletlen..mint ahogy a 6.-a se az, éppen húsvét előtt. nem kell megijedni nem lesz ez évekig 2500 se 2300 ...
No, igen. De - fontos cél lehet, hogy a részvények ne legyenek jövedelmezőbbek az Állampapíroknál. Le kell a papírok árfolyamát ugyanakkor verni, hogy magasabb legyen a százalék. A százalék pedig hiába magasabb, a nyereség mennyisége - kisebb.
Kellene...de valószínűleg folytatódik a nagybefektető kiszállása...azért nincs osztalékbejelentés még.... Szerintem 2500 alá nem mennek az árfolyammal, csak kisbefektetők, ha elszakad a cérna...
Nézegetem a topikjukat, de mivel nincs részvényem nem szólok hozzá...még bizakodnak...mindenesetre ritka kivétel lenne...viszont a befektetők kezelésével kapcsolatban példa lehet a MOL számára is...ajánlottak egy piaci árnál alacsonyabb vételárat a részvényért, akik nem fogadták el, azoknak meg leverik a részvényárfolyamot és osztalék is az "ablakban"... Itt sem közelíti az árfolyam a "valós" értéket, de ha nem adod el ennyiért, lehet, hogy évekig nézheted a pénzed elértéktelenedését, hacsak egy külső befektető nem vág oda...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.