"soha nem gondoltam, hogy Orbán mellett fogok kardoskodni"....... Én sem gondoltam rólad.
Törölt felhasználó2022. 05. 10. 15:12
most már azt mondom, Orbán álljon bele keményen és ne engedjen ezeknek,ha akarják szavazatunkat akkor fizessék meg csontig a követeléseinket. ( soha nem gondoltam, hogy Orbán mellett fogok kardoskodni, de az energia eu ügyben elég volt a szarkeverésből )
nem hazai alap nyomja/adja a Molt, időzítés sem véletlen, nem akarok én egyetlen egy TA elmélettel sem vitatkozni....mocskos munka folyik az eu-ban nyomásgyakorlás címén.
és a gázról még nincs is szó, mert az a takonygerincű németek gazdaságának tenne be véglegesen, arról pedig szó sem lehet... re. egyenlők és egyenlőbbek
Mivel a zászló volt a téma, ebből kifolyólag arról van szó! Szerintem tudod, hogy meddig jöhet le egy lobogó! Ezért jegyeztem meg, hogy ta szerint lőttek neki, ha tovább esik ..... (Hetes charton a tréderben) Igazából nem tudom mi nem világos, hogy mit várok? Oda írtam a 3-s támasz lehetőségét ~2660, (napos charton van) és te mit írtál? 2630!! Bingó!👍 Az általam vázolt lehetőségeket mutattam a chartokon, hogy melyik pontnál jöhet változás/fordulat és mi lehet a cél onnét, a közbeni ellenállások/támaszok után, ha áttöri! Erről szólnak a chartjaim!
Már vettem, még amikor elsőnek lökték le 2800 alá, most bővítettem. Szigorúan TA alapon. A mai a 4. piros gyertya zsinórban naposon, kéne kis pattincs mert nagyon le van zúzva. Osztalékra ráérünk még venni, addig lehet kereskedni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.