El kellen döntni, hogy az embargónak politikai üzenete van csak, vagy effektíve, pénzügyileg gyengíteni akarják Oroszországot. Ha utóbbi, akkor meglátásom szerint fontosabb a vásárlások minél előbbi leáélítása azok részéről, akik ezt erőltetik, mint az embargó egységes bejelentése.
Szankciós ügyekben eddig mindig egységes fellépés volt (anno pl. a görögöknek nagyon fájt az Iránnal szembeni olajembargó, de végül hosszas ellenállás után lenyelték). Rossz üzenetet küldene és még inkább felerősítené az oroszok törekvését a tagállamok leszalámizására. Önkéntesen persze meg lehet lépni (többeknél de facto folyamatban is van), de az már nem ugyanaz az intézkedés.
Nálam 2660 a kritikus szint, az alá azért benézhet, 2600-nál lehet dobnám. Egyelőre nem izgat a dolog, mert ez simán belefér még a hosszútávú long trendbe. MOL-ból rendszeresen kirázzák a büfiket, és csak rosszabbul lehet aztán visszaszállni. Én nem adom a disznósajtot! Ha lenne rossz hír, ami elrontja a képet, az más tészta természetesen. Én egyelőre nem tudok más rosszról, a benzinsapkán kívül, ami már beépült, elviselhető, és talán a külön adóktól is véd. :)
nekem az is magas h a 3 tenger nelküli orszag 5-6% aranyt kepvisel ha csak a ruszkikkal akarnak kibabralni miert nem eleg a 94-95%-nak embargozni akiknek ez nem problema?
jajj kenyer elso 20 masoperc utan ki is kapcsoltam nezegessed nyugodtan neked valo xD szovjetunioba sok midnet rad eroltettek gyerekkent is valahoyg az unioba nem latom ezt xD
Jó lenne a MOL, de a benzinárstop fenn fog maradni, míg az Uralt olcsón megkapja a MOL, na és még utána egy pár hónapig. Ez simán 2023-at jelent, annak is inkább a közepét vagy a végét. Ezt nem tudom, hogy gazdálkodja ki a MOL, de jelentősen csökkenti a 3380 Ft-os átlagcélárfolyamot. Persze, ha a külföldi befektetők nem ismerik a magyar kormány szándékait, lehet feltolják a MOL árát 3500 Ft felé is, de efelől kételyeim vannak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.