de-de az jön most. jobb nyakról emelkedés itt valahol 2700-2800 körül... így van. egy kis longnak kéne jönnie lassan. és akkor csak utána annak amit írtam - HA fejvállak lesz végül, amit ugye utólag tudunk meg.
Igen, az oszti kifizetés engem is zavar, ahogy az is, ahogyan manipulálják az árfolyamokat a BÉT-en. A beker áram nekem elég alacsonyan van, addig már nem hiszem hogy lemegy! Ha 2700 alá menne, én venni fogom gőzerővel újra a szabad KP-el.
röviden: a hírt magát nem látja a grafikon nyilván... de azt hogy a nagyok milyen hírt várnak (jót vagy rosszat), vagy a benfenntesek mit tudnak, azt elkezdi előre megüzenni, mert elkezdik a sakktáblána pozícióikat felvenni...
bizony egy fordított fejvállak is kijöhet ebből naposon sajna.... aki nem vágná, naposon az elég erős alakzat, és ha bekövetkezik, nem felfelé viszi az árat... mondjuk a jobb váll teteje egybe eshet az osztizással 2800 és 3000 közt. aztán 2800 a nyak és onnan indulhat lefelé, ha megvalósul.
de sajnos igen látta. ugyanúgy mint a covidot és az ingatlan válságot is :) megértem ha ez hihetetlen számodra és nem, nem játszottam meg, mert idióta módon a médiának hittem ahelyett hogy időben shortolni kezdtem volna amikor minden rózsaszín volt. hidd el, előre jelzik a heti és a havi grafikonok ezeket a 10 évente történő ciklikus crash-eket... mélyebben most nem mennék bele és az se nagyon zavar ha nem hiszed el nekem. egyszerűen a technikai grafikonokon és indikátorokon kiviláglik amikor a nagybüfik elkezdenek kitárazni...röviden ennyi. és ugyanez elvetíthető kisebb időtávokra is. ezért rugózom a divergencián. a divergencia mindig jó fordulat-üzenő. de mivel ellenem és a TA ellen vagy erősen, így momentán mélyebben nem látom értelmét belemenni.
A papírformának megfelelően tovább esett a MOL árfolyama, alacsony forgalom mellett érkezett vissza 2900 alá és tart a 2800 forintos támaszszintje felé. A tegnapi gyertya alapján nem látszik a fordulat, így a várakozás továbbra is dél felé mutat az említett technikai szinthez. 2800-nál találjuk az 50 napos mozgóátlagot és rövidesen az alsó Bollingert is, így ez a szint kiemelten fontos a technikai kép szempontjából.Támasz: 2800; 2600Ellenállás: 2978 (MA 20); 3160 (Fibo) random capital
Semmi gond nincs a vitával, egy fórum azért van. Nem tudom a 2025 öt honnan vetted. Én ezt még nem hallottam. Én ezt olvastam: "Történt előrelépés, de még sokat kell dolgoznunk” – erről Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke......A Reuters információi szerint a két ország 2023 végéig felmentést kapna az olajembargó alól." Amikor egy politikus azt mondja, hogy sokat kell még dolgoznunk, az azt jelenti, hogy semmi közeledés nem történt az álláspontokban. Történt előrelépés: jobban megértette Budapest álláspontját. Nem véletlen, hogy még ma Macron is akar beszélni Orbánnal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.