Szia jó reggelt. Semmi szerintem. Irány adott. Fel nem bír sajna akkor lefele megyünk. 2400 alatt betettem megbízást 4 különböző szintre. Felfele már nem bővítek. Sok nyerőt.
Orbán azt mondta, hogy választás után DÖNTENEK a vásárlásról, tehát van esély rá, hogy visszakoznak. Esetleg csak pár évre visszakoznak, amíg a pénzügyi egyensúlyok helyreállnak.
Kormányok is feváltva egymást, kivétel nélkül,úgy működnek, mint a "kezdő" tőzsdések, drágán vesznek és 1 forintért kiszállnak.Csak annyi a különbség, hogy a kormány az adó forintokkal hazárdírozik.
A profiline elemzője emlitésre sem méltatja a hírt, továbbra is a medvékről diskurál az elemzésében.Azért mondom ennek csak a fórumon volt jelentősége igazán.Ez ma ki fog derülni úgy is.
Egyéb iránt én is kiváncsi leszek, hogy ez most hogyan befolyásolja, irányilag a mol árfolyamát, hogy reptérileg orbánt "falhoz állitották".Most majd lehet jegyzetelni a késöbbiekre nézve,hogy egy ilyen túlspilázott hírnek mennyi köze van TA- hoz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.