Ha nem erőlteted másodjára is, hogy hibásan idézd a véleményemet, nem írnám most, hogy másodszor bizonyítod rövid idő alatt, hogy szövegértésből mekkora tehetség vagy.
Okos vagy! Büszke vagyok rád! Igazából nem. Mikor kellene saját részvényt vásárolni, ha nem akkor amikor nem akarnak rendkívüli osztalékot fizetni, az EPS az egekben van és a cég értékeltsége a pincében? Akkor amikor Orbán azt mondja, vagy te bevásároltál?
1,5-ig esett tavaly kétszer is, ami nem politikai következmény volt, én az onnan 2,450-ig tartó felhúzásról írtam amiben a srv vitte az erőt. Ami az idei három impactból már kettő megvalósult, na az politikai, az ellen meg nem a srv a megoldás, mert akkor meg süvegesnek lesz igaza. Én 2,8 után - mivel láthatóan olyan falnak tűnt mint fél éve a 2,450 - gyorsan kiszálltam még jóval 2,7 fölött, s azóta csak 2-3 dt-m volt, eszemben sincs komolyabban visszaszállni egyelőre, épp amiatt amiről Te is írsz.
Ezért kellene,minnél előbb létrehozni, egy civil szervezetet.Mert ha semmit nem teszünk, nem inditunk el egy mozgalmat,ezek ellen az erkölcstelen médiaportálok ellen, nem fog történni az égvilágon semmi.Nincsenek még első lépések ez felől a téma irányában csak gyerekes botladozások.Fenőtt modjára meg kell ez ügyben tenni az első lépéseket!Hiszen rengeteg bizinyiték ott van a neten, szembe lehet állitani pozitív hírt a negatívval szembe, pl nem csak napon belül, hanem 1 órán belül,ugyanazon média szolgáltatónál!
Már másnap azt mondták, mégsem olyan veszélyes. Az amcsi tőzsde mégis tegnap is, ma is esik. Ez nekünk nem jó. Ráadásul a fed is infláció ellenes lépéseket lebegtetett be. Mégis esik. A funda alapján való kereskedést úgy látom el kell felejteni. Spek az egész, illetve befolyásolás.
Érdekes az omikron. Tökéletes összegzése az elmúlt 2 évnek: először felverjük a habot, szétkürtöljük a médiában (ebből hasznoz húzva) a hírt arról, amiről semmit se tudunk, pánikot és bizonytalanságot keltünk, majd lassan csepegtetjük a valóságot, tényeket. Nagyon örülnék, ha pár év múlva az ebben közreműködő médiumok felelőseit bíróság elé állítanak.
Nézzük a pozitívumokat: Talán túl vagyunk a járványhullám csúcsán és ezt sikerült komolyabb korlátozások nélkül elérni. Ha stabilan tovább csökken a fertőzésszám akkor egy időre ki lehet vonni az egyenletből egy bizonytalanságot. Olaj most abban a tartományban van ahol már elkezdik venni a szektort, de még nem bántja a kutakat az ársapka, egyelőre ez is jó.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.