Nyilván. Megy az üzengetés.Hernádi segített kijátszani az állami pakkot Viktornak, minimum, hogy mennie kell, hacsak nem lesz az új vezetés "barátja" is. Nem fogok ezen lovagolni, csak írom, hogy amit hallottam, az alapján egy véresszájú ellenzék jöhet, nem az "élni ésélni hagyni" libsi banda. Bizonyos tekintetben antidemokratikusabbak lesznek, mint Orbán,az elején gyorsan visszaveszik, ami állami volt, és felbontanak pár szerződést, nagyjából mindegy, mibe kerül címen. Aki arra fogad, hogy tőzsdei szárnyalás lesz, hát, csak óvatosan. Simán kivetik a banki különadót, se Csányi, se az új szuperbank nem barát, a kassza meg nem üres lesz, hanem egy gigászi fekete lyuk. Nagyon más választásuk sem lesz. Bárki nyer, jogállamilag nagyon meredek 2022 jön, gazdaságilag meg csoda, ha túléljük. De abban is lehet pénzt keresni, szóval hajrá!
Ez még csak szépségtapasz!Talán indul az ötödik hullám, de lehet hogy oldalazunk egy jó ideig. https://invst.ly/wp0su Ami várható emelkedésre utal (zöld körökkel jelölve): - RSI(14) - Stoch-RSI metszés - hosszú zöld gyertya Ami az emelkedés ellen szól (piros körökkel jelölve): - Alligator állapota Továbbá az Investing javaslat: naposra nem egyértelmű https://www.investing.com/equities/mol-hungarian-oil---gas-nyrt-technical
Valóban, szép marubozu gyertya, ami további emelkedést sejtet. Csodálatosan szép nap, az elmúlt hetek hangulata alapján teljesen váratlanul. Sokak a 200 naposhoz meg az alá várták, most meg innen technikailag elvárható az 50 napos visszatesztje. Korábban is írtam, ne írjuk le a MOL-t. Aki hosszabb időtávra tervezett, nyugodtabban tarthatja akkor is, ha nagy a volatilitás. Persze a tartós emelkedéshez az 50 napos és a 20 napos meghódítása kell, no meg jó (az elmúlt heteknél sokkal jobb) piaci hangulat is. Szerintem a MOL és OTP piacán is megvolt az ideális beszálló. Meglátjuk, hogy valóban véget ért-e az esés.
Zöldbéla---- hatalmas zöld gyertyát kaptál a közelgő pulyka napra :-))Ez szép volt,a mai közel +5% , ez ad némi reményt ahhoz,hogy nem kell ismét 1,5 évet várnod a 2770-2800-as árfolyamhoz, vagy merjél nagyobbat álmodni 3100-ig :-)
Szerintem csak ez forgott a fejedben, hogy nyugtasd magad.... Végülis igazad lett vissza jött oda ahonnan beragadtál igaz kellett rá 1,5 év.... Most megint beesett valamennyit, de ez neked persze nem baj, ha 2k alá esik te akkor sem adod .... Észre vetted, hogy lassan 2 éve egy forintot nem kerestél a MOL-on , csak egy osztalékot....?? 🙂 Bocsi,de nem értelek, főleg megint ilyen nemzetközi környezetben.....te simán kiülnèd megint 1500ig 😃.... Elkèpesztő türelem, de akkor kívánom ,hogy egyszer add el 4000en
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.