Sok éves certi tapasztalattal írtam múltkor...hogy az Erste nagyon jól ki tudja számolni a korlát árakat és tűhegy pontossággal le is tud menni a certikèrt.... Ezért vettem most a certi kiütésnèl, próbát megèr.... A másik az árjegyző eltűnése stb ... Aki certizik ezekre nagyon figyeljen, ja és reklamációnak helye nincs!!!!!
Időről-időre felmerül az a vita, hogy vajon megéri -e az Erstenek és népi zenekarának utaznia a certikre (és a körülöttük lévő stoppokra). Az utolsó OTP shortcerti kiütése után levezényelt zuhanás és a mai szintén sebészi pontosságú, a halott TL maradványairól pattanó MOL árfolyam azért azt igazolja, hogy megér nekik némi pénzt ebbe belefeccölni.
Ne is mond én is eladtam moljaim egy részét mikor kijött a hír 2600on átugrottam ricsibe meg bux shorba Ricsivel megszívtam a BUX short viszont kárpótolt. Van még 7500 molom 1900as átlaggal. Azért még bízok benne hogy a 2650et legalább visszateszteli még idén. Persze most nem úgy néz ki sajnos de a remény hal ugye :)
Mennyit gürcölt és erőlködött a mol, hogy 400 pontot megtegyen felfele, hónapokíg gyűjtötte az erőt. Naponta szépen csak apránként mászott fel lomhán. Esni? Esni azt tud. Ha kell napi 100 pontot is. Szar ez a papír, és nem csak most. 2800-on is szar volt. A legnagyobb zöld gyertyája is csak fele akkora mint 1-1 piros amit produkálni tud, és mostanra visszaadta azt a plusszt1 hét alatt amit az elmúlt fél évben gyűjtött.
Legszebb öröm a káröröm, tipikus Magyar megnyilvánulás, de a legszebb része a más zsebében való turkálás. Jujj most mi lesz soha többé nem lesz már 2500 vagy 2600 megyünk 1500-ra vagy 1000-re esetleg nullára? :D Pomper urat meg inkább hagyjuk számtalan fórumozó bukott hatalmas összegeket a jövendöléseinek köszönhetően. :)
Reméljük, viszont visszagondolva, ha 2800-nál adom el,és akkor megyek át richterbe, ugyanez van,mint most, akkor 9K-volt a Ricsi, november elején. Annyi,hogy az menekülő papír.
Én vállalom a kritikámat most is. Ő nem a benzinárkorlátozása miatt adott el, de el kezdte fűteni a negatív hangulatot a benzinár korlátozásból kalkulált jelentős veszteségekre. Nyilván azért, mert alacsonyabb áron tervez venni, mint azt azóta már jelezte is. Én ezt kritizáltam, és fenn is tartom. A kereskedési stratégiámat is, én egy fillér veszteséget sem realizáltam. Átlagáram biztonságos távban. Értem ne aggódj, majd aggódom én ha kell! :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.