Van erre egy magyar mondóka: "Megfogtam egy szúnyogot, nagyobb volt egy lónál, kisütöttem a zsírját, több volt egy akónál. Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál, aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál.!"
Az amerikai kormány lépése mentheti meg a magyar benzinkutakat a veszteségtől mondtam, hogy a magyar benzinsapkától megijedt a világ és lesz még konténerdíj, gáz, áram sapka is a magyar szabadságharc az infláció elleni harcot vette célba hol van már brüsszel meg soros most már a világ megmentése a cél
Én irányt még nem mondtam mert egyiket sem erősítette meg, de jó lesz figyelni, mert nemsoká eldől. Ha megnézed a napost és a 4 órásat, ott gyengül a bear momentum, sőt.
Nyilvánvalóan a jólértesültek kiszórták a részvényeiket, nem látszik indikátor az emelkedéshez, "különös szerencse", hogy a rendkívüli közgyűlést irreleváns témákban sikerült összehívni, mintha a menedzsment célja az lenne, hogy ne érje meg a részvénnyel kereskedni vagy tartani azt. Talán a jövő évi osztalék bejelentés hozhat jelentősebb elmozdulást, de addig még komoly árfolyamkockázatok vannak. Kinek van idegrendszere tartani ezt a "szart"?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.