Egyszer jönni fog a korrekció és kell is majd, hogy tovább tudjon emelkedni ezért nem kell félni tőle. Egyelőre még mindig nagyon alulértékelt a papír és a kinti profitrealizálások a szektoron belül jó lehetőséget biztosítanak, hogy ide is jöjjön egy kicsi a tőkéből. Az tisztán látszik, hogy valaki vagy valakik USA-ból már utánaszámoltak és arra jutottak amire mi is.
kiváncsi vagyok hogy van e olyan oka az emelkedésnek, amiről mi még nem tudunk... A mai gap nyitáson kicsit meglepődtem, korrekcióra számitottam mint ami tegnap a exxon nal, és olajnál volt...
Szerintem is. Egyébként véleményem szerint csak a szokásos szept.-okt. időszaki korrekció van most. (Lásd. pl. tavaly) Persze a média, meg a shortfólió összehord hetet havat, hogy minél nagyobb legyen a zűrzavar. Sokan érdekeltek a piacok hintáztatásában. Szerencsére MOL-t spec. ez most hidegen hagyta. Kíváncsi vagyok, hogy a borús hangulat kiderülésekor hogyan fog viselkedni!
Kb.+13 5%-ra van a 3052.Nem semmi.Karácsonyig meglesz.
Törölt felhasználó2021. 10. 07. 07:25
Nikkei,Hang Seng mind 1-2% zöldben.....most nyugi van ott is, héten már nem hiszem,hogy lenne negatív hír. ( bár több kisebb kínai ingatlan cég csődjéről is hallani. ez még nem lejátszott meccs ) Lassan indul USA-ban a jelentés szezon, kétségek merültek fel, hogy a q3-ban is tarthatóak e a magas profitok? Fed döntések várhatóak....stb. mai ismeretekkel kb.10 napot adok még az emelkedésnek max.
Szia, jó reggelt! Nos akkor veszek Molt..... külpiacokon gyűlnek a sötét fellegek, de még nincs jele érdemi korrekciónak....ráadásul a Mol tovább menetel felfelé .... kb.60ft kimarad a profitból, ez még belefér.....el kell ismerni, hogy tévedtem ill. korán vártam korrekciót ...bár tegnap lement 2624-ig,de pont nem voltam gép közelben.... szerintem 2800-2900 ig első körben elmegy, ha a külpiacokon nem indul el egy turbulencia...
MOL tulajok normálisan