Köszönöm! Steril körülmények között nem kérdés a Mol nagyságrendi emelkedése, most is veszik, mint a cukrot! Egyelőre marad a meglévő pakk menedzselése.....meglátjuk....sok sikert neked is!
Ilyen korrekció nélküli emelkedés tulajdon szerzési szándéknál szokott lenni. Az, hogy korrekció sincs, nagyon durva. Valószínűleg az olaj korrekciója hozza majd meg, holott itthon inkább jót tenne közép távon, ha nem menne 500 Ft fölé a benya. Nagyon nehéz jól venni, de szerintem jól eladni még egy fokkal nehezebb.2 hét múlva kiderül, jól adtad-e el. Ha elégedett vagy akkor mindenképpen! Szerintem ebben rövid távon 2700 van, 1 éves viszonylatban pedig akár 3500 is lehet, TA alapon. Persze ahhoz a csillagoknak ugyanolyan jól kell állniuk, mint most.
Köszönöm szépen , hogy időt szakítottál rám, figyelem a fejleményeket aktívan! Köszönöm az ajánlást és a levezetést , külső piacok és azok várható hatásai okán döntöttem! Továbbra is a Mol a prioritás . Le a kalappal , nálad 0,1% napi mozgás is nagyon stresszes lehet. Sok sikert kívánok neked is, hogy elérd a kitűzött célárat, figyelem az elemzéseidet! Vagyok és leszek is még Mol részvényes!
Steve ez neked szol. Tudom, nagyon nehez jelentos nyero poziciot tartani. De ujra gondold at. Felsorolom az erveket. , MOL 10 napja emelkedik. Ez rekord, evek ota sem volt ilyen. Vegre a legszebb trendben van. Eddig 250 pont emelkedes volt, szoval eppen +10%. Es semmi jele hogy lassulna. Es a legrosszabb esetben is, ha most kesz volna wave(3) hullam, es azonnal itt napos charton korrekcio kezdodone, akkor sem lesz az tobb mint 100 pont. Aztan ujra megy feljebbre. . Azonban wave(3) nagyon ritkan rovidebb mint wave(1). Meg nincs itt a korrekcio.
Konkretan, Apr.26-Juni 15, =35nap, ez volt wave(1), es 35 nap alatt 440 pontot ment. Szoval, minimalisan is 440 pont emelkedest varhatunk. Innen tehat 440-250=190 ujabb pontot, mielott korrekcio kezdodhet normalisan. De a helyzet ennel jobb. Mert wave(3)= szokasosan =1.62*wave(1) szokott lenni, = 440Ft*1.62=712 Ft pont, es az indulas 2346 volt. Tehat a target, normal esetben 2346+712=3058. . Tehat innen tovabbi +20% nyero szinte biztosnak latszik. Nem beszellek ra. Csak gondold ujra. Nekem nagyjabol , 250k db MOL reszvennyel aranyos mennyisegu, Olajos reszvenyem van. K@rva nehez tartani. Allandoan ulok a kezemen. De nem adom.
Molly a "köpcöst" követi:) meg kellene pörgetni a srv-t :) Most kaptak gempát valami ,3 millárd dodót:) Mi van?:) nem mernek vásárolni félnek, hogy a klárikáé lesz az 10 milka? Hé ne flj narancs:) A húgyagyú zsírdisznó? Maga alá f@sott.Eltévesztette a klotyót a kert végibe, oszt bekle sz@rt a stadinóonjába b@rom arcú:)
Gratulálok én is! Ugyanakkor, ha a helyedben lennék, most törném a fejem mibe szállhatnék be, és valószínűleg a MOL-hoz kanyarodnék vissza! Sok nyerőt!
MOL tulajok normálisan