Megértem, hogy sokan - látva a Mol megindulását - szeretnének beszállni és részvényt venni a cégből! ....Brent 81.72usd! korrekció akkor várható, ha az olaj ára korrigál , de látva az Opec döntést a jövő Brent ár emelkedés irányába hat! Szerintem ezen szinteken is érdemes venni a Molt vagy kivárni egy korrekciót, de lehet az csak magasabb szinteken fog megvalósulni! November 05.-én Q3 jelentés, a Q4 is remekül indult, hamarosan a hazai üzemanyag fogyasztási statisztikákat is láthatjuk ( Q3, kb. 10 nap múlva ). Év végén lehet 3k az árazás, most már nem lehet eme forgatókönyvet lesöpörni az asztalról! Bizalmi válság nincs a céggel szemben - ha volt is egyáltalán - veszik a részvényt.....
Szép trompf azokra a kijelentésekre, hogy nem bír 2 egymást követő napon emelkedni! A korrekciók gyakorlatilag abban mutatkoznak meg, hogy azokon a napokon kisebb az emelkedés. :)
Törölt felhasználó2021. 10. 04. 17:33
9. v. 10. napja emelkedik a részvény! Szépen megfogták az utolsó óra negatív hangulatát.... Brent 81,66 up, +3%! , miközben a Bux negatívban zárt főleg az OTP csökkenésének....
OPEC hangos gondolatok: majd a piac meghatározza jelenleg mennyit ér egy hordó olaj! Megértjük egyes államok vezetőit, de nem áll érdekünkben emelni a már egyeztetett kitermelési mennyiségen! Majd hülyék leszünk nem kaszálni két év csökkenés után. Következő meeting novemberben.
Nekem nem okoztak csalódást! Ugyan ezt tettem volna a helyükben. Egyébként meg az, hogy a Fehér ház mit kommunikál, arról Trump barátja OV kijelentése jut eszembe. "Nem arra kell figyelni, mit mondok!"
MOL tulajok normálisan