Március végén fedeztem fel a MOL-potenciált,akkor jöttem át richterből. Igaz nehézkesen indult a MOL ,sokan még shortokat bővítették benne, akkor a richter meg még szárnyalt tovább.
Az nálam a befektetésre egyáltalán nem ajánlott kategória már. Nem hiszem, egyébként hogy most az Opus ideje jönne el! Ha marad a negatív nemzetközi hangulat, inkább esni fog tovább az is. Ha meg javul a hangulat, akkor meg azért nem lesz érdekes.
Itt a BÉT-en a MOL-ban van most egyedül fantázia. 4IG letörte a kritikus támaszt, talán visszateszteli, de nagy emelkedésre nem sok az esély. MP gyengélkedik, nem tesz jót neki az alapanyagár boom. Rosszul néz ki, be is szakadhat! OTP-nál nagy az esély egy duplacsúcsra! Richter a DMA200-on, kritikus szinten. Szerintem kockázatosabb abba átnyergelni, mint a MOL-t most tartani, megvenni!
Az a baj, elkezdett bizseregni a tenyerem a Richterre. 8200 körül van a 200 napos. Az egész közeli beszálló.Ha eladom a MOL-t, valami ilyesmi miatt fogom. Csak az a baj, délután 14-15h -ig bármit csinálni felesleges, mert abban az utolsó 2 órában dől el az irány.
Ma meglehet a csata, a jóforgalmú nap. És lehet, nem is egy olaj korrekció hozza meg, hanem a vezető részvényindexek esése.Lehet, hogy az ár csökken majd, de aki akar venni, az most majd tud, akár mennyiséget is, előbújnak az eladók.
Igen, én is nagyon bízom benne! Fenntartom, sokan eddig nem hitték, hogy a MOL képes lesz ehhez hasonló emelkedésre. Most kezdik emészteni a megváltozott helyzetet. Lesz még csatlakozó bőven a további rallyhoz!
Nagyon jó látni, hogy ennyire veszik! Hónapokig néztük értetlenül a vergődését, de úgy néz ki megérte kitartani! A nagyon távolinak tűnő 3k is elérhető közelségbe került! 2800nál még lesz küzdelem, de Q3,Q4 átsegít rajta.
MOL tulajok normálisan